Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Snel je auto verkopen

Je auto verkopen doe je natuurlijk via Gratismijnautoverkopen.nl. Waarom? Omdat je de auto kunt verkopen voor de beste prijs binnen 24 uur! Je verkoopt alleen je auto aan RDW erkende autobedrijven en bent direct van je auto af. Er zijn geen kosten verbonden aan het veilingproces en je loopt geen risico! Kijk vandaag nog wat jouw auto waard is!

Eenvoudig je auto verkopen

Op de autoveilingsite van Gratis mijn auto verkopen kun je eenvoudig je auto verkopen voor de beste prijs. Geen handelaren of particulieren aan de deur en geen gedoe. Je krijgt direct het afgesproken bedrag uitbetaald en bent meteen van de auto af. Meedoen en je auto veilen is helemaal gratis. Je bent niet verplicht om je auto te verkopen en het hele proces werkt razendsnel. Bovendien krijg je een gegarandeerd goed bod voor je auto en verkoop je alleen je auto aan een RDW erkend autobedrijf.

 

Binnen 1 dag je auto verkopen

Wat je auto ook mankeert, binnen 24 uur kun jij je auto verkopen. De online autoveiling telt een zeer groot netwerk met meer dan 5000 autobedrijven welke zijn aangesloten. Op het moment dat jouw auto in de veiling komt te staan, dan krijgen de aangesloten autobedrijven een update. Vanaf dat moment kunnen ze beginnen met bieden en ook elkaar overbieden. De veiling sluit na 24 uur dus de autobedrijven hebben slechts 1 dag de tijd om te bieden. Hierdoor hoef jij niet lang te wachten en komt er sneller een goed bod tot stand. Het bod is 72 uur geldig. Beslis jij binnen deze tijd of je de auto voor het bod verkoopt dan is het bod gegarandeerd de verkoopprijs. Geen onderhandeling dus achteraf. Je weet vooraf dus precies wat je auto waard is en waarvoor je de auto kunt verkopen. Bij de overdracht van je auto krijg je meteen het geld in handen samen met het vrijwaringsbewijs. Het enige wat je zelf nog even moet doen is de verzekering opzeggen.

 

Schade of mankementen?

Ook een auto met mankementen of schade kun je probleemloos verkopen. Heb je een kras, deuk, hagelschade of een technisch mankement? Geen probleem want het netwerk telt ook zeer veel schadeherstelbedrijven en garages welke snel en vakkundig tegen inkoopsprijs de problemen kunnen oplossen. Jouw voordeel hierin is dat deze bedrijven door hun lage kosten meer voor je auto terug kunnen geven en je dus een beter bod krijgt. Een distributieriem gebroken of een kapotte versnellingsbak is dus ook geen enkel probleem.

 

Gratis en vrijblijvend aanmelden

Meld je auto vrijblijvend aan op de autoveiling en verkoop binnen 24 uur je auto! Je auto verkopen is 100% gratis. Er zijn dus geen verborgen kosten. Je auto verkoop je alleen aan een RDW erkend autobedrijf dus je loopt geen risico.

Meer auto weetjes lezen? Kijk dan op https://autocup.nl/