Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Veilig op vakantie: een camper mét achteruitrijcamera

Aankomende vakantie wordt voor de meesten opnieuw een feestje. Zo kiezen velen ervoor om met de camper naar een tropisch warm land te gaan of naar één van onze buurlanden. De gemakken van een camper lijken eindeloos, zoals de mogelijkheid om te gaan en staan waar je maar wil en een eigen slaapplek op locaties waar je liever nog een paar dagen langer zou willen blijven. Desondanks is het rijden van A naar B met een camper zeker niet gedaan in een handomdraai, wat ook de reden is waarom niet iedereen zich zomaar met een camper mag verplaatsen. Een camper beperkt bestuurders namelijk onder andere in het zicht aan de achterkant en zijkant van het voertuig, als gevolg van de enorme afmetingen. Hoe zorg je er desondanks voor dat je je veilig op de weg kunt bevinden? Daar heeft de Achteruitrijcamerawinkel de oplossing voor.

Een achteruitrijcamera voor de camper

De Achteruitrijcamerawinkel is specialist op het gebied van zichtoplossingen in het verkeer voor bestuurders van voertuigen als ambulances, vrachtwagens, bestelbussen en tractoren. Ook campers vallen in deze categorie, omdat ze van buitengewone afmeting zijn. Deze afmetingen kunnen de chauffeur echter blokkeren in het zicht, waardoor hij of zij niet op alle plekken rondom het voertuig beschikken over optimaal zicht. Inhalende auto’s of wachtende fietsers kunnen hierdoor over het hoofd gezien worden, wat leidt tot onomkeerbare situaties. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om te beschikken over een achteruitrijcamera, die ondersteuning biedt bij het inhalen, achteruitrijden, invoegen en inparkeren met de camper. Bovendien is het apparaat schokbestendig en waterbestendig én kunt u ervan uitgaan dat het zicht niet belemmerd wordt door een nachtrit.

Naar de website

Meer weten over dit geavanceerde hulpmiddel? Neem dan vooral eens een kijkje op de website van de Achteruitrijcamerawinkel voor alle modellen, zoals de Achteruitrijcamera Opel Vivaro of de Achteruitrijcamera Renault Trafic.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/