Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

De beste albums van vorige maand

Het is inmiddels april. De maand maart is voorbij. Het was wel een heel bijzondere maand. Er is veel nieuwe muziek gepubliceerd. Terwijl het weer warmer werd, zijn muziekliefhebbers ook verwend op muzikaal gebied. Een groot aantal artiesten liet van zich horen in de maand maart. Voorbeelden zijn Justin Bieber, Frenna, Demi Lovato, Nick Jonas en Lana del Rey. In dit artikel worden de beste albums benoemd.

 

Highest

De Haagse artiest Francis Junior Edusei, beter bekend als Frenna, heeft ook een album uitgebracht in maart. Het album heet Highest. Het album werd op 15 maart uitgebracht. Frenna is ook in het Engels te horen op het album. Het album bevat zestien nummers. Frenna werkt onder meer samen met Lijpe, Chivv, Kevin en Murda. Op het album staat ook de Nigeriaanse zangeres Yemi Alade, bekend van het album Beyoncé Lion King. Het album van Frenna kan je op je telefoon luisteren of wil je liever radio luisteren op pc?

 

Justice

Op 19 maart bracht Justin Bieber een nieuw album uit. De Canadese zangeres maakte eerder op sociale media bekend dat het album de titel Justice zal krijgen. Het album Justice is een voortzetting van het album Changes. Het album Changes verscheen in februari 2020. Verschillende bekende nummers van Justin Bieber verschenen in het album Justice. Je kunt aan nummers denken zoals Lonely, Holy en Anyone. De Canadese artiest bracht deze singles al in 2020 uit, maar zijn nu terug te vinden op het album Justice.

 

Chemtrails Over The Country Club

Lana Del Rey heeft haar nieuwe album Chemtrails Over The Country Club uitgebracht in maart. Het album zou vorig jaar uitkomen, maar werd verschillende keren vertraagd. De eerste keer omdat Lana Del Rey niet helemaal tevreden was met het resultaat. Daarna kwam het coronavirus er nog eens bovenop. Het album Chemtrails Over The Country Club bevat 11 nummers. Het bevat ook de single Let Me Love You Like A Woman. Lana Del Rey, ook wel bekend als Elizabeth Grant, brengt al haar zesde album uit. Haar vorige album Norman Fucking Rockwell uit 2019 werd door critici geprezen als een van de beste werken van het kalenderjaar. Wil je de mooie stem van Del Rey horen, dan kun je radio luisteren via internet.

https://www.radioluisteren.be/