Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Persoonlijke uitnodigingen en efficiënt contact met een digitale receptie

Een bezoek aan de tandarts, huisarts of orthodontist verloopt allang niet meer zoals dat tien jaar geleden in zijn werk ging. Hoewel velen met de veranderingen die technologie en digitalisering mee zijn bewogen, blijkt dat er veel aanpassingen gemaakt zijn in de manier van het registeren van bezoekers in de loop der jaren. Waar de papieren bezoekersregistratie tot voorkort nog efficiënt leek te zijn, beschouwen we het nu als tijdrovend, verspillend en ouderwets. Papier heeft daarom plaats gemaakt voor het internet, wat het mogelijk maakt om een digitale receptie te realiseren met een Aanwezigheids app en bezoekersregistratie software. Benieuwd hoe de digitale bezoekersregistratie in zijn werk gaat en welke stappen je moet ondernemen om deze manier van werken te implementeren binnen jouw organisatie? Lees dan snel verder om de functionaliteiten en voordelen van DigiReceptie te achterhalen.

Wat moet ik me voorstellen bij een digitale receptie?

Hoewel steeds meer ondernemingen overstappen op bezoekersregistratiesoftware, zijn nog lang niet alle bedrijven om. Digitalisering maakt het leven echter een stuk efficiënter, eenvoudiger en sneller, omdat afspraken makkelijker gemaakt kunnen worden zonder dat dit het persoonlijke karakter van uitnodigingen tekortdoet. De uitnodiging voor een afspraak kan namelijk geheel authentiek vormgegeven worden met de software van DigiReceptie, waardoor jij het contact met klanten zeker niet tenietdoet. Wanneer de toekomstige bezoeker de afspraak vervolgens accepteert, verschijnt de afspraak in het portaal van DigiReceptie. Zo heeft de receptionist een duidelijk overzicht van alle afspraken voor een bepaalde dag, week of andere specifieke periode en blijft er meer tijd voor hem of haar over voor andere administratieve taken.

Ik wil DigiReceptie!

Ben jij het zat om te werken met ouderwetse, papieren registratiesystemen? Stap dan vandaag nog over op DigiReceptie en ervaar de voordelen van de digitale receptie! Plan eenvoudig afspraken in, realiseer een handig overzicht en steek tijd in andere tijdrovende taken.

https://www.economy.nl/