Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Smartphonehoesjes voor bescherming

Soft case hoesjes, flip case hoesjes, hard case hoesjes, screen protectors, en nog veel meer. Wat beschermt nou eigenlijk het beste tegen schade en wat voor soort hoesje is nou eigenlijk geschikt voor jou? Het aanbod is enorm en daarom is het ook niet raar dat het maken van een keuze voor nieuwe iphone hoesjes, als je in het bezit bent van een iPhone, heel erg lastig kan zijn. Om een wat beter overzicht te krijgen is het handig om eerst na te gaan wat je eigen wensen en behoeften zijn en welke eigenschappen je zoekt in een hoesje voor je mobiele telefoon.

Verschillende categorieën

Hard case hoesjes voor je mobiel zijn vrijwel altijd gemaakt van hard plastic en deze hoesjes moeten aan de achterkant van je smartphone bevestigd worden. Dit soort hoesjes beschermen de onderkant, zijkanten en bovenkant van je mobiel goed. Een hard case hoesje geeft alleen geen bescherming aan het scherm van je mobiel, maar hier zou je eventueel een screen protector overheen kunnen plakken. Wanneer je een screen protector zorgvuldig over je scherm heen plakt dan is hij bijna niet meer te zien en zal het je ook niet irriteren. Een screen protector geeft weer bescherming aan het scherm van je mobiel. Flip case hoesjes beschermen zowel de voorkant als achterkant van je mobiel en vaak kan je hier ook nog eens je pasjes in kwijt. Dit kan voor sommige mensen erg handig zijn. Let wel op, wanneer je je mobiel kwijtraakt ben je ook meteen al je pasjes kwijt. Soft case hoesjes zijn vaak gemaakt van zacht plastic en worden ook wel siliconen hoesjes genoemd. Als je liever een wat zachter hoesje hebt moet je dus in deze categorie zoeken.

Kies het juiste merk en model

Het is wel enorm belangrijk dat je goed oplet dat het hoesje wel past op jouw mobiel. Als je in het bezit bent van een nieuwe iPhone SE moet je dus zoeken naar iphone se 2020 hoesje, dan weet je zeker dat hij past op je mobiel!