Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Drie populaire waterparken in Nederland

Drie populaire waterparken in Nederland

Met wat ontspannen muziek op de achtergrond lig je samen met je partner in een warm opblaas bubbelbadte genieten van de warme zomerse zonnestralen. De zomer is weer bijna in zicht. Dan zijn de kinderen voor een lange tijd vrij van school. Dat maakt de zomermaanden ideaal om te genieten van een welverdiende vakantie. Hoewel de meeste gezinnen het merendeel van de tijd zullen doorbrengen in hun tuin, zijn er een aantal gezellige waterparken die je zeker niet mag missen in de zomer van 2021.

Attractie- en vakantiepark Slagharen

De laatste Nederlandse zomers waren warmer dan wij gewend zijn van een aantal jaren geleden. Daarom is het fijn om tijdens je vakantie een dagje uit het water makkelijk te kunnen opzoeken. In de provincie Overijssel vind je het attractie- en vakantiepark Slagharen. Een pluspunt is het mooie zwembad waarin je lekker kunt afkoelen!

 

Het Tikibad

Een ander gezellig attractiepark die je makkelijk kunt afwisselen met een paar uur zwemmen is Duinrell. Het park is aan het strand gelegen in Wassenaar. Verder heeft het park éen van de grootste waterparken van het land: het Tikibad. 

 

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Het grootste zwemparadijs van Nederland is te vinden in Eindhoven. Het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep is zelfs het grootste zwembad van Europa. Daar kan je makkelijk een hele dag doorbrengen!

Blijf je deze zomer dagelijks genieten van de opblaas jacuzzi in je tuin? Of kies je ook voor wat zwemplezier met heel het gezin buiten de deur? De attractie- en vakantieparken Slagharen en Duinrell hebben naast attracties ook een mooi groot zwembad. En in Eindhoven  vind je in het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep het omvangrijkste waterpark van Europa. De zomer is de enige tijd van het jaar waarin de kinderen voor een langere tijd niet naar school hoeven en waarin het weer in ons land prachtig is. Het is dus het perfecte moment om te genieten van een vakantie in Nederland.

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/