Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Verschillende soorten zonnepanelen

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu, omdat je er je eigen energie mee op kan wekken. Veel bedrijven investeren dan ook in zonnepanelen, al komt daar ook bij kijken dat het goed is voor het imago van de onderneming en er subsidie zonnepanelen ontvangen kan worden. Daarnaast hebben zonnepanelen het grote voordeel dat je de investering in vijf tot zeven jaar terug kan verdienen, waarmee de aanschaf van zonnepanelen het dus helemaal waard is! De stroom zal na deze termijn namelijk kosteloos zijn.

Zonnepanelen bestaan in verschillende soorten en maten. Zo bestaan er twee typen zonnepanelen waaruit je kunt kiezen bij Wijsman Duurzaam. De eerste variant zijn de polykirstal zonnepanelen, die uit meerdere kristallen bestaat (zoals de naam al doet verwachten). Hoewel ze voor de meeste mensen als minder aantrekkelijk gezien worden, leveren de zonnepanelen een goed rendement op en is de prijs van de zonnepanelen scherp. Wanneer je dus van plan bent om een grote installatie plaats te laten vinden, is polykristal een goede optie. De tweede mogelijkheid in zonnepanelen bij Wijsman Duurzaam zijn verrassend genoeg de monokristal zonnepanelen. Waar polykristal dus uit meerdere kristallen bestaat, is dit zonnepaneel één geheel. Daarbij komt dat het een hoger rendement kan realiseren, al hangt hier ook een ander prijskaartje aan. De overweging is dus aan jou als ondernemer, waarbij je kiest tussen uitstraling, rendement en zonnepanelen prijs.

Ben jij van plan je steentje bij te dragen aan het milieu door zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand te laten installeren? Vraag dan advies aan de experts van Wijsman Duurzaam en stel al je vragen met betrekking tot de installatie, subsidies en prijzen. De experts denken met je mee en zetten hun specialistische kennis in om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Aarzel dus niet langer, maar breng een bezoekje aan de website van Wijsman Duurzaam voor meer informatie.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/