Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Gevolgen tropische stormen

In Europa heeft men niet zo veel last van dit weer fenomeen, wel krijgt Europa te maken met een milde of afgezwakte vorm, op het moment dat deze Europa bereikt is er van het extreme niet veel over. Orkanen of te tropische cycloon, deze tropische stormen komen vaak voor in Amerika, Azië en Oceanië. Het ontstaan van orkanen is niet precies duidelijk, wel heeft het te maken met de warmte van het zeewater en koude lucht. Daarom ontstaan orkanen vaak in verschillende gebieden in verschillende jaargetijden. Deze orkanen komen voeden zich op zee en worden sterker, zodra zij het land bereiken, zwakken zij af. Maar niet zonder desastreuze gevolgen, de kracht van een orkaan is nog zo sterk dat zij soms hele kustgebieden wegblazen en wegspoelen.

In Europa krijgen wij dan te maken met de restanten van een dergelijke storm. De luchtstroom is dan veranderd waardoor het begin van de herfst veranderd in een na zomer met hogere temperaturen. Maar het omgekeerde is ook mogelijk na een tropische storm. Soms komt het voor dat Europa het staartje van een tropische storm ontvangt, hierdoor kan het heel erg gaan stormen in Europa, de schade van zulke stormen lopen vaak in de miljoenen. Helaas kan de mens natuurverschijnselen niet controleren, waardoor de mensheid nog altijd moet leven met deze natuurverschijnselen.

Als de staart van een storm Europa bereikt, gebeurt dit vaak aan de kust van Atlantische Oceaan. Groot Brittannië, Ierland en soms ook Nederland wordt dan getroffen met het slechte weer. Hier kun je een beetje op voorbereiden maar verkomen lukt vaak niet. Bomen waaien om en laten zo veel schade achter, glasschade is 1 van de meest voorkomende schade na een storm. Ook is er veel schade aan auto’s en aan gebouwen. Na deze periode hebben glasbedrijven het erg druk, zo glasned24, zij zijn dan constant aan het werk en proberen de schade zo snel mogelijk te herstellen.

https://www.glasned24.nl/