Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

Wilt u papier stansen en wilt u hier een betrouwbare specialist voor inschakelen?

Het mooie stansen van papier is een precisiewerkje. We kunnen uw papieren of kartonnen verpakkingen stansen. We beschikken over een groot machinepark, waaronder een moderne vlak stansmachine. Met deze machine kunnen we uw doos op efficiënte wijze uit het drukvel halen. Het papier (of de doos) is hiermee gelijk voorzien van de juiste inkepingen en vouwen. Dienen er bijvoorbeeld luchtgaatjes of andere ingangen in de doos te zitten, dan kunnen we dit op professionele wijze in het papier stansen.We verzorgen het stansen en rillen van papier en vouwkarton tot een dikte van 1mm veelal in kleine en middelgrote oplages maar kunnen tot 72 x 102 ook in grotere oplages voor uw afwerken.Daarnaast kunnen we op 60 x 82 formaat ook vlak stansen en in dezelfde doorgang separeren. Met onze expertise in het vervaardigen van stansmessen adviseren we graag voor de meest optimale productiewijze.

Laserstansen van papier.

Alhoewel laseren doorgaans wordt toegepast voor snijden van materiaal kan dit ook worden toegepast om te frezen (markeren-graveren). Hierbij wordt het materiaal op de oppervlakte geraakt maar niet er doorheen. Bij dikkere materialen kunnen zo ook meerdere laagdikte worden gecreëerd en daarmee een 3D effect. Een zeer bijzondere wijze van bijvoorbeeld omslag veredeling of een echt bijzondere tag of uitnodiging.Met lasertechniek is het mogelijk om iedere gewenste vorm te snijden of te branden in diverse materialen zoals papier, karton, leer, hout, stof. In alles eigenlijk.Bij het gebruik van deze techniek is een stansmes overbodig, en dat is kostenbesparend. Maar ook waar een kleine detailweergave van een stansmes niet mogelijk is kent de lasertechniek een vrijwel onbeperkt detailniveau.

Meer informatie over het stansen van papier.

Heeft u vragen over papier stansen of wilt u meer informatie over onze verpakkingsoplossingen?Als u een bezoekje gebracht heeft aan onze website. Gaat u niet alleen onze diensten zien , maar ook de manieren waarop u in contact met ons kunt komen. We hebben aardig wat diensten aan te bieden.