Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

Top 4 musthaves voor in de winter

Je hebt een kijkje door je kledingkast genomen en je bent tot de conclusie gekomen dat het er maar karig uit ziet. Je loopt in T-shirts rond wanneer het winter is en staat constant te bibberen van de kou. Nu je besloten hebt op je kledingkast een winter-upgrade te geven is het wel belangrijk dat je weet wat je gaat kopen. In deze blog vind je de belangrijkste kledingitems die niet in jouw kledingkast mogen ontbreken!

1. Een goede winterjas

Misschien wel een van de belangrijkste kledingstukken voor de winter is een winterjas. Maar niet zomaar een winterjas, een goede. Wat wordt er verstaan onder een goede winterjas? Een duurzame jas die bestendig is tegen de dalende temperaturen en regen. De xplct winterjas voldoet aan al deze eisen. Stel de juiste filters in om winterjassen te zoeken die dik genoeg zijn en een capuchon bevatten.

2. Truien en vesten

Truien en vesten zijn een no-brainer voor in de winter. Je mag dan wel een winterjas aanhebben maar wanneer je ergens binnen bent is het vanzelfsprekend dat je je jas uit doet. Wat niet vanzelfsprekend is, is dat de temperatuur daar altijd aangenaam is. Zorg er daarom voor dat je aankomende winter geen truien of vesten tekort komt.

3. Dikke sokken

Er is niks fijners als warme voeten op een koude winterdag. Dit kun je heel makkelijk realiseren wanneer je een paar dikke sokken aanschaft. Kijk met name voor sport en tennis sokken. Deze sokken komen tot ruim boven je enkel en zijn bovendien erg warm. De lente van de sokken is niet zichtbaar wanneer je een lange broek draagt. Ideaal voor in de winter!

 4. Handschoenen

Wanneer je nou op de fiets zit of door de stad loopt, het is altijd fijn om een paar handschoenen bij te hebben om je vingers warm te houden. Je hoeft geen ovenwanten te kopen. Kleine stoffen handschoenen kunnen al een heel groot verschil maken. Bovendien zijn ze goedkoop en kun je ze makkelijk in je zak steken.

https://konceptstore.nl/collections/xplct-studios