Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

De whey protein om je eiwitten binnen te krijgen

Je gaat vaak naar de sportschool en je doet intensieve workouts.  Je weet dan als geen ander dat je spieren na een workout moeten herstellen en dat je niet iedere dag dezelfde workout mag doen. Om je spieren te laten herstellen heb je eiwitten nodig. Eiwitten zitten in voeding zoals kip of kwark. Het is voor jou als sporter vaak lastig om dagelijks de hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen die je nodig hebt, zeker als je die dag ook nog een zware workout gepland hebt. Een eiwitshake kan dan de oplossing zijn. Hierdoor heb je na het sporten altijd snel je eiwitten binnen en kan je lichaam optimaal herstellen. Je kunt hierdoor sneller doorgaan met je volgende workout.

 

Supplementen

De eiwitshake is het meest gebruikte supplement ter wereld. De eiwitshake wordt ook wel de whey protein genoemd. Dat dit supplement zo populair is, is niet gek want eiwitten zijn de belangrijkste bouwstenen in je lichaam. De whey protein bestaat uit de beste en hoogste kwaliteit ingrediënten. Er kan gegarandeerd worden dat je goede en gezonde eiwitten binnenkrijgt wanneer je kiest voor dit supplement. De whey protein komt in drie smaken. Zo heb je dit supplement in banaan, chocolade en vanille smaak. De whey protein zit altijd in potten van 1 kilogram dus je kunt altijd even vooruit.

Waarom

Toch vraag je je misschien af waarom je een eiwitshake zou moeten gebruiken als je dieet goed is. Die vraag is terecht, want de eiwitshake is zeker geen vervanging van je dieet, maar juist een aanvulling. Je krijgt zeker weten de goede voedingsstoffen binnen en je spieren herstellen heel snel.

 

Wanneer

Wanneer je je eiwitshake drinkt maakt niet veel uit. De richtlijn is dat je de whey protein maximaal twee of drie uur na je training binnen hebt. Verder ben je er vrij in om hem te pakken wanneer je wil. Als het de ene dag om drie uur is en de andere dag om vier uur maakt dat verder ook helemaal niks uit.

Om je alvast voor te breiden op je volgende legday, hebben we een artikel voor je geschreven over waarom je hamstrings trainen belangrijk is. In het begin zal het zeker tegen vallen, maar wij denken dat je middels dit artikel reuz stappen vooruit gaat maken!

https://kossonutrition.nl/product/eiwitten-maximaal-whey-protein/