Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

Goedkope Ramen En Deuren Antwerpen

PVC-deur- en raamtechnologie

PVC-ramen zijn een budget oplossing voor bouw- en renovatieprojecten. Super isolerend en zeer stijlvol dankzij een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen. Creëer je eigen klassieke landelijke stijl of voeg een strakke moderne touch toe aan je huis. Wij adviseren u graag over wat bij uw woning past.

Op maat gemaakte PVC-ramen en deuren

Uiteraard zijn alle kunststof raamprofielen verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen, zodat je ze altijd naadloos kunt afstemmen op de bouwstijl van je woning. Kies je eigen stijl in witte of beige gladde afwerkingen of gekleurde hout- of zandstructuren. U kunt kiezen voor imitatiehoutproducten die niet te onderscheiden zijn van natuurlijke houtproducten. Wij kunnen PVC-profielen in 400 RAL-kleuren spuiten. Om uw deur nog meer onderscheidend te maken, kunt u gebruik maken van sierpanelen die in het deurblad worden geplaatst, of u kunt ervoor kiezen om glas op de deur te hebben, al dan niet gezandstraald. Heeft u bijvoorbeeld liever extra isolatie? Standaard bieden we HR++ beglazing aan, maar voor al onze profielen is ook driedubbele beglazing verkrijgbaar. Ook kunt u door het gebruik van Renolit-folie een houten structuur op het raam creëren, waardoor het visueel vergelijkbaar is met een houten raam.

Uw PVC ramen en deuren specialist in Antwerpen

Wij kunnen uw kunststof deuren en ramen naar uw wensen aanpassen. Wij zorgen ervoor dat de kleur van uw deur perfect aansluit bij de stijl van uw huis. Alle kunststof ramen en deuren vind je in onze toonzaal in Antwerpen. Als de kwaliteit aan uw eisen voldoet, kunt u op deze manier de kwaliteit zelf ervaren en beoordelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de installatiemogelijkheden van kunststof ramen en deuren. Neem contact met ons op en wij meten gratis uw ramen en deuren op!

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0151-goedkope-ramen-en-deuren-antwerpen.html