Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

Tips voor een goede website

Een goede website bouwen is nog niet zo makkelijk, zeker niet als je weet dat er nog miljoenen andere websites zijn. Er speelt veel meer mee dan alleen het uiterlijk van je website. Heb je al aan de volgende dingen gedacht?

Contact en interactie

Als merk bouw je een band met je klanten door met hen te communiceren. Dit kan op allerlei manieren. Zo kun je contactknoppen toevoegen, met je e-mail, telefoonnummer en social media kanalen. Zulke knoppen zijn makkelijk toe te voegen door een expert in webdesign Brunssum. Je kunt ook een chatfunctie toevoegen zodat mensen direct met jou of een medewerker kunnen chatten. Nog beter is als jullie zelf het chatgesprek starten als er websitebezoekers zijn. Daarbij is het ook goed om te kijken wat je kunt doen op het gebied van SEO en linkbuilding. Zo kom je hoger in de zoekmachines en vinden klanten sneller jouw website.

Webdesign Brunssum gericht op mobiel gebruik

De meeste websitebezoeken vinden tegenwoordig plaats via de mobiel. Nog geen derde van alle bezoeken vindt via de computer plaats. Het is dus belangrijk dat je website goed leesbaar moet zijn op verschillende apparaten. Een professional op het gebied van webdesign Brunssum weet hoe je voor alle apparaten de juiste lay-out kunt maken. Hierdoor blijft de tekst goed leesbaar en behouden de afbeeldingen de juiste kwaliteit.  Als je zelf aan de slag gaat met een template, kun je vaak ook kiezen om de website voor zowel telefoon als computer leesbaar te maken.

Navigatie

Mensen moeten in één oogopslag kunnen zien waar ze terechtkunnen voor vragen of de nieuwste producten. Een logische en werkende indeling is van levensbelang. Niet alleen de plaatsing van de rubrieken is belangrijk, maar ook een goede benaming. Mensen klikken liever op een knop dan dat ze scrollen, dus houdt de informatie op een deelpagina beperkt en werk met linkjes naar specifiekere informatie. Het is goed om een expert in webdesign in Sittard in te schakelen voor de juiste structuur van je website. Daarna is het echter aan jou dat er actuele informatie komt en deze op de juiste pagina’s te vinden is.

https://webmix.nl/webdesign-bureau-brunssum/