Link Web Solutions
Image default
Kinderen

De eerste kriebels zijn er

Mooie babykleding kopen is geweldig om te doen als aanstaande ouder. Je bent er al helemaal mee bezig hoe je kleine frummel er uit komt te zien en in wat voor stijl je hem of haar gaat kleden. Het leukste is natuurlijk wel als jij en je partner daar een beetje over eens zijn. Het is vervelend als de één houdt van hele felle kleuren en de ander juist van natuurlijke kleuren. Al valt daar in een goede relatie vast wel een compromis in te sluiten. In het begin ben je vaak meerdere keren op een dag aan het verschonen door ongelukjes.

Voorbereid zijn

Denk bijvoorbeeld aan spugen of naast de luier poepen of plassen. Dat zijn nou eenmaal dingen die kunnen gebeuren, maar dan is het wel fijn om een extra setje babykleding achter de hand te hebben zodat je hem of haar meteen kan verschonen. In de eerste paar weken is het een garantie dat je veel babywasjes aan het draaien bent, dat hoort erbij. Babykleding is zo schattig om te zien in de kleine maatjes. Helemaal de sokjes en mutsjes zijn echt super schattig. Je baby moet na de geboorte meteen een muts op, dus het is in ieder geval van belang om die te hebben.

Eigen spullen mee

Het ziekenhuis heeft ook wel standaard babykleding voor na de bevalling, maar de meeste mensen vinden het leuk om hun kind wat aan te doen wat ze zelf hebben uitgekozen. Wees er dus op tijd bij, want je weet maar nooit wanneer je bevalling start. Wij verkopen alle soorten babykleding. Van shirtjes tot broekjes en van haarbanden tot wanten. Zo weet je zeker dat je niks mist voor als de kleine geboren wordt. Al is de verleiding groot om elke keer weer wat te halen als je wat leuks ziet, dat snappen wij volledig! Het is ook allemaal erg lief.