Link Web Solutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verbind je teams met Business Central

Verbind je teams met Business Central

Met Business Central garandeer je de bedrijfscontinuïteit van jouw onderneming dankzij een uitgebreid bedrijfsbeheer. De opvolger van Dynamics NAV is dé ERP-software die sales-, service-, financiële en operationele teams verbindt. Hierdoor kan jouw team zich sneller aanpassen en resultaten boeken. In deze blog vertellen we je meer over de uitgebreide mogelijkheden van Business Central.

 

De langverwachte oplossing voor jouw bedrijfsbeheer

Met Business Central kun je met vertrouwen overstappen naar de cloud. Je bedrijfsdoelstellingen bereiken kan lastig zijn, maar dankzij de operationele snelheid, prestaties en inzichten van Business Central krijg je alvast een aardig steuntje in de rug. Nog niet overtuigd? Misschien dat deze drie voordelen je over de streep kunnen trekken.

 

  1. Flexibele cloud oplossing

Business Central is eenvoudig te implementeren in de cloud of on-premises. Het kan dus op elk apparaat worden gebruikt en is makkelijk op maat in te stellen.

 

  1. Optimale prestaties

Business Central biedt je een snelle rapportage en inzage in je financiële afsluitingen. Werkruimtes werken op basis van rollen en er is een verbeterde productiviteit met Microsoft 365 ingesloten.

 

  1. Voorspellende datavisualisatie

Met Business Central heb je altijd realtime data inzichten bij de hand. Daarnaast wordt de verkoop voorspelt op basis van historische data.

 

De mogelijkheden van een uitgebreid bedrijfsbeheer

Met Business Central neem je sneller nieuwe bedrijfsmodellen dankzij de flexibele implementatie, betrouwbaarheid, veiligheid. Kortom, kies je voor Business dan kies je voor een aanpasbare oplossing die met je meegroeit. Daarnaast geef je het sales team een boost en verbeter je de klantenservice door het complete verkoopproces te beheren vanuit Microsoft Outlook. Hierdoor zorg je beter voor je voor je klanten en lever je betere resultaten met verbonden serviceactiviteiten.

 

Door de koppeling met Microsoft 365 en Microsoft Teams verbindt je mensen, processen en inzichten om sneller betere beslissingen te nemen met begeleiding, dashboards en samenwerking. Ook zul je jouw projecten eenvoudiger op schema en binnen het budget voltooien. Met Business Central zorg je namelijk voor een geslaagde projectuitvoering en waarborg je de winstgevendheid met planning, resourcing, tracering, kostprijsberekening, facturering, boekhouding en real time intelligence.

 

Tot slot helpt Business Central je met het vergroten van je financiële zichtbaarheid en prestaties en is het mogelijk om je voorraad- en kostenbeheer te optimaliseren met inzicht in de inkoop, productie, voorraad en magazijnen.

 

Ervaar het zelf

Is jouw bedrijf toe aan een ERP-software die zorg draagt voor een optimale efficiëntie van je bedrijfsprocessen? Dan is Business Central iets voor jou! Ben je nog niet overtuigd of wil je graag zelf ervaren wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Dat kan! Schrijf je dan in voor de 30 dagen gratis demo of volg een Business Central training.

 

https://www.abcebusiness.nl/microsoft-dynamics-365-business-central