Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

Linkbuiling uitbesteden of zelf doen?

Voor veel bedrijven die de kern van hun bedrijf optimaliseren, is het geen haalbare optie om de aansluiting in eigen beheer te doen, dus proberen ze het uit te besteden aan een bureau. Het uitbesteden van linkbuilding aan een specialist is de moeite waard in die zin dat zij hun uiterste best zullen doen om ervoor te zorgen dat belangrijke backlinks worden geplaatst op sites die hoog worden beoordeeld door Google.   

Dit plaatst veel bedrijven in de lastige positie om hun eigen marketing team op te bouwen of het leggen van verbindingen uit te besteden aan een digitaal bureau. In ieder geval kunt u uw huidige connectiviteit inspanningen uitbreiden door ze uit te besteden aan een ervaren digitaal marketingbureau. Door uw Link Building Strategie uit te besteden aan een SEO bureau of professional, kunt u de resultaten bereiken waar u altijd al van gedroomd heeft zonder kostbare tijd te verspillen.  

interne linkbuilder of verwerven van links

Er is een groot verschil tussen een snelle interne linkbuilder en een bureau dat u helpt bij het verwerven van links. Een bureau is de noodzakelijke schakel tussen jou en het interne liaison team. Zo draagt ​​het bureau zorg voor uw reputatie en bouwt het voor u connecties op.   

Het zal enige tijd duren om te beslissen om een ​​interne verbinding bouwer in te huren om te leren werken met dergelijke aannemers en om bouwbureaus te verbinden om een ​​relatie met hen op te bouwen. Gemiddeld duurt het 3-4 maanden voordat een huisteam 10-20 links per maand krijgt. Wanneer er een groter team bij betrokken is, kan zelfs de kleinste verandering in de linkbuilding-aanpak significant zijn, omdat meerdere mensen hun werk zullen moeten aanpassen en het proces meer tijd zal kosten.   

Wanneer u met een linkbuilding bureau werkt, heeft u toegang tot een volledig team van verschillende auteurs en linkbuilders, wat een zegen kan zijn voor uw linkbuilding strategie. Het inhuren van een eigen liaison officer kan duur zijn en het kan zijn dat ze de collectieve ervaring en expertise van een gespecialiseerd bureau missen.    

Connecties zijn strategie

Het is belangrijk om de tijd te nemen om met verschillende bureaus te praten om meer partners in uw niche te krijgen en meer ervaring op te doen voor betere resultaten. Als je de stem van een tevreden schrijver niet leuk vindt, kun je altijd rondkijken en kijken wat het beste werkt.   

Als u overweegt een linkbuilder in te huren, moet u dit artikel lezen, want het zal u tijd, geld en energie besparen in 4 must-haves die uw bedrijf kunnen maken of vernietigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw bedrijf kunnen verbinden voor betere resultaten.   

Vandaag wil ik enkele unieke inzichten delen in de voor- en nadelen van linken en uitbesteden om u te helpen begrijpen welke optie voor u geschikt is, of u nu een bureau of een interne linkbuilder inhuurt. Een bureau inhuren en gevoelige linkbuilding uitbesteden lijkt op het eerste gezicht misschien onhandig, maar we hopen dat het advies dat hier wordt gegeven u zal helpen om in de kortst mogelijke tijd de juiste partner te vinden. Als je nog steeds op je hoede bent, volgen hier enkele aanvullende inzichten van CMO’s en CEO’s die met marketingbureaus hebben gewerkt.  

Als het tegenwoordig nodig is om verbanden te leggen, kunt u altijd een zakenpartner of kennis in de branche (al dan niet uw directe concurrent) vragen of zij een bureau weten dat zij zouden aanbevelen.   

correlatie statistieken

Wanneer u een bureau inhuurt, wilt u er zeker van zijn dat u het beste bedrijf krijgt voor uw behoeften en het soort correlatie statistieken dat u wilt. Kijk naar je budget, kijk naar je prijsklasse en aarzel niet om meerdere bureaus te testen. U kunt het kostenmodel, de services, het koppelingsplaten en de workflow van de agentschappen bekijken om deze aan uw behoeften aan te passen.    

Ik ben echter van mening dat je op een bepaald punt in elke SEO-strategie verbindingen moet leggen. Voordat je je vingers kruist en hoopt zelf links te krijgen, is het beter om proactief te zijn en ze op te bouwen.  

hoogwaardige links en tijd

Er komt veel werk kijken bij het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige links die waarde toevoegen aan wat wij een backlink-campagne noemen. Een backlink strategie gaat over het creëren van een reeks links die de waarde van uw websites in de ogen van zoekmachines verhogen. Je optimaliseert in elke fase van het proces en past je aan algoritmische updates aan terwijl je concurreert met duizenden andere sites die backlinks willen krijgen.    

Als je twijfelt, zul je merken dat het schrijven van een gastpost een verbinding is om op te bouwen, niet een van de vele. Verbindingen leggen kan in de beste situaties een uitdaging zijn. U kunt de link acquisitie uitbesteden aan een link die toebehoort aan een ander bureau.   

 

Sommige bureaus zijn gericht op het bouwen van verbindingen en het plannen voor hen. Tegelijkertijd hebben ze de tools en geavanceerde strategieën om in korte tijd verbindingen op te bouwen. Zodra u links heeft gebouwd, kunt u uw strategie wijzigen in wat u moet doen.  

linkruil 

U geeft een lijst weer van websites die u met een link in minder dan 24 uur kunt bereiken. De realiteit is dat er veel onbetrouwbare linkbuilding bureaus zijn die via het boek adverteren dat ze dit doen met behulp van privé blog netwerken, relaties opbouwen met iemand die weet hoe ze een blog moeten schrijven waarnaar je moet linken, die ze gebruiken om naar uw website te linken en hopen dat u niet begrijpt dat ze slechte service verlenen. Bent u op zoek naar de term Link Building Agency, Link Building Services, Outsourcing Link Building, Blogger Outreach Services, Guest Posting Services of iets dergelijks?  

Dit is vooral belangrijk aan het begin van het bureau voordat linkbuilding wordt uitbesteed, vooral als er vragen zijn over uw doelgroep (bijvoorbeeld aan het begin van hun campagnes sturen we korte vragenlijsten naar onze nieuwe klanten) of persona e-mailaccounts die u wilt gebruiken voor public relations of iets dergelijks.