Link Web Solutions
Image default
Woningen

Mogelijkheden voor VELUX verduisteringsgordijn

VELUX is misschien wel het bekendste merk wanneer we spreken over dakramen. En dat is niet voor niets: de kwaliteit is namelijk erg hoog en de dakramen hebben een lange levensduur. Wanneer je een dakraam hebt van dit merk, wil je hier natuurlijk wel een bijpassend VELUX verduisteringsgordijn bij. Op deze manier kun je makkelijk controleren hoeveel licht er de ruimte binnen schijnt.

 

Slaapkamer donker houden

De optie om een ruimte te verduisteren is vooral van belang wanneer je een slaapkamer hebt gemaakt van de ruimte met een schuin dak. Veel mensen vinden het niet fijn om veel licht naar binnen te hebben schijnen wanneer ze gaan slapen. Dan komen ze vaak niet goed in slaap. Voor mensen met een wens voor een VELUX verduisteringsgordijn zijn er veel opties waar je uit kunt kiezen.

 

Wanneer je een optie wil om een slaapkamer te verduisteren, is een DKL verduisterend rolgordijn aan te raden. Deze is er ook in een elektrische of op zonne-energie werkende variant. Wordt de ruimte met het schuine dak vaak warm? Dan is een MHL-buitenzonwering aan te raden. Dit kun je combineren met een insectenhor, zodat je het raam wel kunt openen om de ruimte te luchten. Alle soorten gordijnen zijn te verkrijgen in dezelfde afmetingen als waarin de VELUX dakramen verkrijgbaar zijn.