Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

Rittenregistratie: zelfs een zeer korte plaspauze ontsnapt niet aan de registratie

Mooie rittenregistratie. Ik was bezig met mijn hopelijk leuke verhaal over vissen. Er zijn vele duizenden mensen die deze sport beoefenen. Ik heb eens aan een fervent visser gevraagd: wat is nu eigenlijk de lol van het vissen? Het antwoord wat ik kreeg was zeer verrassend en ik zal het niet gauw vergeten. Het antwoord was, schrik niet, rust, rust, rust en nog eens rust. Dus het gaat helemaal niet om die hengel, die je na veel voorbereidingen in het water gooit in de hoop dat ze bijten. Rittenregistratie.

Wat is nu eigenlijk de lol van het vissen?

Rittenregistratie. Dus het gaat zeker niet om het bevestigen van het aas aan het haakje. Ben je mal, daar gaat het dus helemaal niet om. Het gaat er dus helemaal niet om of je een hele flinke brasem, snoek, voorn, baars of een oude fietsband kunt vangen. Het gaat dus alleen maar om de rust en anders niks. Echt genieten van je stek midden in de mooie natuur. Ik heb je voor het eerst ontmoet daar bij de waterkant. Echt met volle teugen genieten van wat de natuur biedt. Rittenregistratie.

Echt lekker genieten van alles wat de natuur te bieden heeft

Rittenregistratie. Wat heeft de natuur allemaal te bieden? Op de eerste plaats dus de rust, de stilte. Stilte is in ons kleine, drukke land steeds zeldzamer geworden. Volop genieten van geluiden die je anders niet hoort. Zoals het geluid van wuivend riet aan de waterkant. Volop genieten van het gezang van vogels. Heerlijk, op je eigen manier, in alle rust een regenbui verwerken. Je weet nu waarom vissers altijd een grote paraplu bij zich hebben. Wat is er mooier in het leven dan de regen en de kou?