Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

De kinderopvang bij Kdv Waddinxveen is de beste

De beste kdv Waddinxveen is de kinderopvang waar je je kind met een gerust hart heen kunt brengen. Bij Kdv Waddinxveen bieden we de zorg, begeleiding die je kind nodig hebt. We staan voor een flexibele houding en dat uit zich in veel dingen. Het kan een grote stap lijken om je kind naar een kinderopvang te brengen, als je als ouder aan het werk moet. Maar bij kdv Waddinxveen weten we alles over gewenning en de juiste begeleiding. Bij kdv Waddinxveen werken de topleidsters, die jouw kind opvangt als de beste. Je kind komt terecht in een betrouwbare, liefdevolle, fijne en veilige omgeving bij kdv Waddinxveen.

Persoonlijke behoeftes

Kdv Waddinxveen heeft enorm ruime ruimtes waar het altijd goed op orde is. Schone ruimtes vinden we belangrijk, dus daar staan we dan ook garant voor. In de ruime ruimtes bij Kdv Waddinxveen heeft een groot aanbod van leermiddelen om op een leuke spelenderwijs dingen te leren. Er is ook genoeg speelgoed, waaronder technisch speelgoed waar uw kind mee kunt spelen. Je kind leert alles wat het mag leren. Bij kdv Waddinxveen kijken we naar het kind als individueel en kijken we op een professionele manier naar wat je kind nodig heeft en daar doen we dan alles aan om dat dan ook te bieden.

Wendagen

Als het de eerste dag dat je kind bij kdv Waddinxveen komt zorgen we ervoor dat je kind helemaal op zijn of haar plek zal zijn en wij houden je natuurlijk op de hoogte. De eerste dag is natuurlijk het spannends en dat snappen we bij kdv Waddinxveen. Daarom kan je bij ons je kind kennis laten maken en laten wennen op de wendagen. Dan kan uw kind op verschillende dagdelen komen wennen. Zo kan uw kind wennen en wanneer de eerste dag bij kdv Waddinxveen aangebroken is zal dit helemaal goed verlopen. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met kdv Waddinxveen.