Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

Uniek oud eiken tafelblad te koop!

Ben jij op zoek naar een unieke oud eiken tafelblad dat als pronkstuk in jouw huis zal staan? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf maakt hoge kwaliteit eikenhouten meubels, die allemaal compleet met de hand gemaakt worden. Zo weet jij ook zeker dat jouw eigen oud eiken tafelblad met veel aandacht en liefde is gemaakt. Wil jij alvast een impressie krijgen van de meubels die zij maken? Neem dan zeker alvast een kijkje op de website van dit bedrijf en neem een bezoekje aan de galerij om de eikenhouten meubels allemaal te kunnen bekijken!

Handgemaakt

Alle meubels die door dit bedrijf worden gemaakt, zijn uniek omdat ze volledig met de hand gemaakt worden. Bovendien maken ze alle meubels ook uitsluitend met natuurlijk en onbewerkt hout. Zo kan jouw oud eiken tafelblad ook sporen hebben van een ander verleden. Het hout wat gebruikt wordt, kan bijvoorbeeld van een oude schuur in Frankrijk komen of een picknick tafel uit de Oostenrijkse bergen. Zo is jouw eigen oud eiken tafelblad ook zeker enorm uniek. Neem daarom zeker nu snel een kijkje op de website om te kijken of het perfecte oud eiken tafelblad al voor jou klaar staat!

Proces

Als jij ervoor kiest om een oud eiken tafelblad te gaan kopen bij dit bedrijf, zal je er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Doordat alle meubels die zij maken, volledig met de hand gemaakt worden, is het proces van het maken van een oud eiken tafelblad ook zeker niet zomaar klaar. Ze moeten eerste alle eikenhout verzamelen van dezelfde grootte, breedte en kleur zodat ze een mooi blad kunnen maken voor jou. Daarom zijn de eikenhouten meubels van dit bedrijf ook zeker een pronkstuk om in huis te hebben! Neem daarom zeker nu snel contact op met dit bedrijf!