Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

De trucker lifestyle

Een vrachtwagen is een kolossaal en groot voertuig die bij sommigen angst inboezemt, maar waar veel echte jongens en mannen kwijlend naar kunnen kijken. Want een vrachtwagen spreekt al op jonge leeftijd veel liefhebbers aan. De enorme hoeveelheden paardenkracht die in een vrachtwagen zitten spreken enorm tot de verbeelding en ook het ronken van de motoren op volle kracht doet de haren overal op het lichaam al snel overeind staan. Als de relatief kleine, lieve vrachtwagens dat hier al oproepen is het nauwelijks te bevatten hoe echte, Amerikaanse trucks voelen voor een echte fan. Deze machines zijn soms tot wel drie keer groter en vele malen zwaarder.  

Toch spreekt niet alleen de vrachtwagen tot de verbeelding, maar ook de levensstijl spreekt velen aan. De hele dag rijden, genieten van de vrijheid en de lucht van diesel is de droom van menig kind. S ochtends wakker worden op de parkeerplaats om je koffie te drinken die je bij een afgelegen pompstation koopt, rijden over de uitgebreide wegen en overal en nergens komen. Het is de mannelijke versie van de droom om stewardess te worden die veel meisjes koesteren.

Veel ouders daarentegen vonden het maar een idee van niets, niet alleen omdat hun kroos dan dagenlang op pad kon zijn, maar ook omdat de levensstijl veel gevaren meebrengt. Vaak op de weg zijn betekent immers ook vaker de kans op een ongeluk, alhoewel de kans hierop is afgenomen door de komst van de achteruitrijcamera. Deze achteruitrijcamera draadloos aansluiten voorkomt namelijk het probleem van de alom gevreesde dode hoek. Maar er zijn ook andere gevaren, denk bijvoorbeeld aan de gezondheidsrisico’s van lang zitten of de kans dat je overvallen wordt als je met je kostbare lading langs de weg staat. Maar goed, je bent een trucker of je bent het niet. Deze lifestyle is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Bij van Zwitserland kunt u een achteruitrijcamera uitkiezen die het beste bij uw voertuig past.

Voor meer informatie kunt u terecht op vanzwitserland.nl

http://www.vanzwitserland.nl/