Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Op vakantie en toch bereikbaar

Dat ondernemers nooit slapen is geen geheim. Althans, ze slapen wel, maar tijdens het slapen dromen ze alsnog verder over het ondernemen. Een eigen onderneming hebben vergt immers enorm veel tijd en er is altijd, maar dan ook altijd, wel iets te doen. Of het nu gaat om het afhandelen van administratieve werkzaamheden, het zoeken naar nieuwe opdrachten of het uitschrijven van de toekomstplannen. Zelfs als het lijkt alsof er niets te doen is, kan de tijd volgens de ras ondernemer alsnog het beste gebruikt worden om te werken aan de groei van het bedrijf. Niet zo gek dus dat ondernemers nooit slapen!

Maar zelfs een echte ondernemer heeft op een bepaald moment rust nodig. We zijn immers allemaal mensen en helaas beschikken we niet over een oneindige hoeveelheid energie. Toch is het niet altijd even gemakkelijk voor een ondernemer om met vakantie te gaan. Want wie runt het bedrijf als jij weg bent? Misschien ben je een ondernemer die één of meerdere werknemers in dienst die misschien de telefoon kunnen opnemen en de dagelijkse bezigheden kunnen afhandelen, maar dit is lang niet altijd het geval. Veel ondernemers zijn zelfstandigen, en in dat geval betekent een vakantie of een weekje rust tegelijkertijd dat het werk gedurende deze periode stilligt. Sterker nog: je bent zelfs helemaal niet bereikbaar!

Gelukkig bied een antwoordservice wellicht een uitkomst voor de zelfstandige ondernemer. Zo kan je op www.antwoordservice-telefoonservice.nl terecht voor een antwoordservice die jouw telefoontjes overneemt als jij weg bent. Dit heeft enkele grote voordelen: als iemand opbelt betekent dat niet automatisch dat óf jouw vakantie onderbroken is óf die persoon geen antwoord krijgt én kun je er van op aan dat je, terwijl je op vakantie bent, alsnog bereikbaar bent voor eventuele nieuwe klanten. Wie weet kom je terug van vakantie en blijk je plots ook nog eens een nieuwe opdracht te hebben gekregen, wel zo fijn!

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/