Link Web Solutions
Image default
Winkelen

Aan de slag met acrylverf

Ga ook aan de slag met acrylverf en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden van deze verfsoort. Acrylverf is een multi-inzetbare verfsoort die met diverse materialen te mengen is om zo verschillende kleurdieptes te creëren. Verdun de verf met een gewenste hoeveelheid water en ontdek op deze manier welke kleurintensiteit het beste aansluit bij het resultaat dat u wilt bereiken. De medewerkers van Deva Art Materials vertellen u graag meer over alle soorten acrylverf die er bij deze specialist te verkrijgen zijn. Van een kleine box met 6 kleursoorten tot een uitgebreide masterkist met alle benodigdheden die u nodig heeft om van start te gaan.

Welk product sluit het beste bij u aan?

U heeft bij Deva Art Materials de keuze uit een breed assortiment aan acrylverf. Deze professional heeft alle bekende merken in huis, zoals Amsterdam Expert, Galeria, Liquitex en Ara. U kunt ervoor kiezen om een losse verftube te kopen, zoals bijvoorbeeld een tube van de Van Gogh 40 ml serie. Bent u beginnend kunstenaar of hobbyist en wilt u een basispakket aanschaffen? Ook dat is mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor de Liquitex basiscs set, inclusief 48 tubes van 22 ml. Met deze set heeft u alle kleuren die u maar zou willen hebben. Bent u klaar om serieus aan de slag te gaan? Dan is de Rembrand acrylverf kist Master hiervoor perfect. Deze kist bevat onder andere 20 tubes acrylverf, penselen, schildersmessen, een kleurenmengfolder en andere hulpmiddelen. Door de brede keus aan producten weet u zeker dat u bij Deva Art Materials slaagt!

Méér dan alleen acrylverf

Zoals de naam u al doet denken, verkoopt Deva Art Materials veel meer dan alleen acrylverf. Bent u op zoek naar nieuwe penselen? Wilt u starten met beeldhouwen? Bent u op zoek naar luxe schrijfwaren, zoals de Parker en Waterman pennen? Ook hiervoor bent u bij deze expert aan het juiste adres.

https://www.deva.nl/