Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Kartonnen dozen met één klik in huis

Heeft u kartonnen dozen nodig? Bij Dozenhal hebben ze kartonnen dozen in allerlei soorten en maten. Wie heeft er nu tijd om urenlang te zoeken naar de juiste doos voor u gelegenheid. Dozenhal doet dit anders! Door de makkelijke zoekfuncties zoekt de website in één klik de juiste doos voor jou! Je vraagt snel een offerte aan die meteen verwerkt wordt. Zo heeft u snel de juiste kartonnen doos. Dozenhal is er niet alleen maar voor kartonnen dozen, maar ook voor ander verpakkingsmateriaal. Zo kunt u ook enveloppen etc. bestellen. 

Online kartonnen dozen bestellen

Online kartonnen dozen bestellen doet u snel bij Dozenhal. Want alles moet tegenwoordig snel en makkelijk. Dozenhal is hier daarom een goed voorbeeld van. Het is veel sneller en makkelijker om uw perfecte doos te vinden. U typt de maten in en krijgt de aanbevolen doos met afbeeldingen zodat u het goed kan visualiseren. Dozenhal verkoopt niet alleen kartonnen dozen, maar ook verpakkingsmaterialen. Je komt niks te kort! Van tapedispensers tot foliezakken niks is te gek. 

Doordat er wel 2.500 verschillende formaten zijn, betaald u precies voor wat u nodig heeft. 

De dozen groothandel voor uw gemak

Zelfs voor hele specifieke gelegenheden heeft Dozenhal de perfecte doos. Er zijn gebruikte dozen, nieuwe dozen, tabaksdozen, palletdozen en bedrukte dozen. De tabaksdozen zijn vooral voor het zware materiaal. Zo bent u er zeker van dat het materiaal niet beschadigd raakt. De palletdozen zijn speciaal voor pallets gemaakt, deze heten ook wel containerdozen. Ook kan je dozen bestellen met een logo erop. Dit is perfect als u een bedrijfslogo op een kartonnen doos wilt hebben. Hiervoor zal u een klein extra bedrag moeten betalen, maar dat is het zeker waard!

Dozenhal doet niet aan verspilling. Hierdoor kan je kiezen tussen nieuwe dozen en gebruikte dozen. Zo blijft het milieuvriendelijk. Ook is het mogelijk om uw bestelling op de volgende dag geleverd te krijgen. Bent u opzoek naar een kartonnen doos of ander verpakkingsmateriaal? Of weet u nog niet helemaal wat u nodig heeft? Gelukkig heeft Dozenhal een klantenservice chat waar je terecht kan met vragen. Neem een kijkje op de website van dozenhal via www.dozenhal.nl voor meer informatie.