Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Tanden bleken in Roffa

Wanneer jij ’s ochtends wakker wordt, dan is het eerste wat jij doet het openen van de gordijnen. Je bewondert de schoonheid van de Rotterdamse skyline voor enkele seconden en kruipt daarna weer lekker terug in dat heerlijk warme bed van je. Dat doe je met je telefoon. Eerst lees je even alle appjes door, vervolgens check je je email en het laatste nieuws van vandaag. Daarna ga je door naar Instagram en als laatste onderdeel van je ochtendritueel ga je naar je ‘guilty pleasure’ app: TikTok! TikTok is een redelijk nieuwe app waarop heel veel dansfilmpjes en comedy’s worden geplaatst. Het is soort van de nieuwe Instagram. Op TikTok komen steeds nieuwe trends in je ‘for you page’ en de laatste tijd is het heel erg in om te kijken of je tanden wel wit zijn met een filter.

 

Dat werkt zo, je zoekt de filter op die één kleur selecteert en de rest van het beeld zwart en wit laat. Kies vervolgens de kleur geel uit en pak iets dat geel is. Bijvoorbeeld een gele pen, een geel shirt of een gele fles. Houd dat gele object vervolgens in de camera terwijl je jezelf aan het filmen bent. Nu komt dan echt het moment van de waarheid: heb je gele tanden of niet? Lach naar leehnavasor jezelf met je tanden bloot en je zal er achter komen! Blijven je tanden in het zwart en wit? Dan is alles goed! Kleuren jouw tanden geel? Lees dan snel verder om er achter te komen hoe krijg je witte tanden.

 

Wanneer je in Rotterdam woont en je tanden geel zijn, dan zijn er een aantal opties. Allereerst moet je er natuurlijk voor zorgen dat jij goed je tanden gaat poetsen en flossen. Een korte termijn optie is om je tanden te laten bleken. Dit kan je op twee verschillende manieren doen. Als het reizen naar een grote stad ver is, dan kan je het beste je tanden thuis bleken met een bleekkit. Als je lekker centraal woont, dan kan je ook je tanden bleken Rotterdam bij een tandarts.

https://witgebitnederland.nl/