Link Web Solutions
Image default
Mode en Kleding

Je kind op kamp. Wat geef je allemaal mee?

Je kind op kamp. Wat geef je allemaal mee?

 

Je kind loopt al een hele tijd te stuiteren van opwinding. De tijd van kamp is aangebroken. Natuurlijk heeft je kind er zin in, maar toch is het ook altijd weer spannend om zonder je ouders van huis te zijn. Om je kind goed voorbereid op kamp te laten gaan is het belangrijk dat je alles wat nodig is voor je kind om de tijd op kamp goed door te komen. In deze blog lees je meer over wat je allemaal in de tas van je kind moet stoppen voor het kamp. 

Welke tas geef je je kind mee op kamp?

Als je je kind mee op kamp stuurt heb je vaak twee weekendtassen nodig. Een tas voor alle kleding die meegenomen moet worden en een tweede tas waar het beddengoed in gedaan kan worden. Een weekendtas is een tas waar je veel ruimte in hebt om veel spullen in mee te kunnen nemen. 

 

Naast de weekendtassen kan je ook nog een cowboybag meegeven. Dit past natuurlijk helemaal in het thema, dat het wilde westen is. Zo komt je kind helemaal in stijl aan op kamp met de stoere cowboy bag.

 

Mocht je geen cowboysbag mee willen geven kan je altijd kijken bij de collectie van rains tas. In deze collectie van tassen vind je vast wel een tas die je wel graag mee zou willen nemen, voor bijvoorbeeld een dag uitje.

 

Wat geef je je kind allemaal mee op kamp?

Als je dan de tassen klaar hebt gelegd, is het handig om voor jezelf en je kind een lijstje te maken van de spullen die je in wil gaan pakken. Dit lijstje is op twee manieren handig. Zo weet je zeker of je alles in de tassen hebt gedaan, en aan de andere kant heeft je kind ook een lijstje mee op kamp om te controleren of ook echt alles weer mee terug zal gaan. 

Op dat lijstje komt dan bijvoorbeeld te staan hoeveel kleding er in de tas meegegaan is> Zorg er altijd voor dat je extra kleding in de tas stopt, een kind op kamp wordt vaak sneller vies en zal veel sneller dan ook van kleding willen wisselen.

Naast wat kleding en wat snoep is een knuffelbeer en het beddengoed ook handig om mee te nemen. Vaak helpt een kussen van huis ook al als een kind heimwee zou kunnen krijgen> Dit voelt dan als fijn en vertrouwd aan bij het slapen gaan.