Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Hoe leef je gezonder?

Je hoort er heel veel over, toch lijkt niemand het eigenlijk te doen. Hoe leef je nou gezonder? Het lijkt er populair te zijn om heel gezond te kunnen leven. Zo zitten sportscholen altijd vol en is er veel vraag naar voedingssupplementen of vitamines. Maar we doen niks aan het probleem dat heet: zitten. We zitten als mens veel te veel. We zijn er ook helemaal niet voor gemaakt om zo ontzettend veel op een bureaustoel te zitten. Het is ongelooflijk ongezond, het is praktisch net zo slecht als roken.

Veel mensen hebben een kantoorbaan waar ze acht uur per dag op een stoel zitten. Daarnaast zit je thuis ook altijd op de bank of op een stoel net als tijdens het reizen met bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Gemiddeld komt dat dus neer op 9,1 uur zitten per dag. Dat is meer als dat je slaapt. Je slaapt namelijk gemiddeld ronde 7,7 uur per dag.

De lange inactiviteit is niet gezond en een slechte levensstijl. Het is dus tijd om wat Vitamine D te gaan halen. Daarmee wordt bedoeld, ga eens naar buiten. Je bent dan actief. Je loopt een rondje en krijgt ook nog eens Vitamine D binnen. Zonlicht is namelijk de belangrijkste bron van Vitamine D.

Maar een poedertje is nog zo slecht nog niet. Hoewel veel mensen veel zitten, zit je daarbij ook nog eens voor een beeldscherm. Dat is niet fijn voor de ogen. Je ogen kunnen vermoeid raken, lichtgevoelig of geïrriteerd door het lange staren naar een beeldscherm. Een redelijk niet supplement genaamd Astaxanthine kan hierbij goed helpen. Het heeft veel effecten en lijkt daarom een wondermiddel te zijn. Het zorgt er onder andere voor dat de doorbloeding van de haarvaten in het netvlies en rond de oogzenuw verbeterd. Wat daardoor weer geïrriteerde ogen kan verminderen.

http://www.topvitamins.nl