Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

kettlebell training

 

Wat krijg jij als je met de kettlebell aan de slag gaat? Wil je toevallig een sixpack? Wil je afvallen? Wil je spiermassa aankomen? Wil je bulken of wil je cutten?

 

Wat voor voordelen geeft het mij dan?

Met een kettlebell schema vol met kettlebell oefeningen kun jij onder andere, maar niet beperkt to opbouwen:

  • Stabiliteit
  • Balans
  • Een sixpack
  • Veel spieren
  • Of afvallen als dat je doel is

 

 

Het kan allemaal, simpelweg met de kettlebell. De kettlebell komt oorspronkelijk uit Rusland. Rond de jaren 1950. Al rond 1970 trainde het hele Russische leger een kettlebell workout met de kettlebell. Dit heeft een reden – simpelweg omdat het werkt. 

 

Deze manier van trainen is dus multifunctioneel en zeker niet beperkt tot slechts 1 iets. De kettlebell is er juist voor jou om je te helpen met het behalen van je doelen.

 

Maar waarom promoot ik de kettlebell nou zo erg?

Omdat het een ontzettend leuke manier van sporten is! Normaal is fitness puur gericht op resultaat. Dat is leuk als je het ook daadwerkelijk haalt, maar dit vergt wel een enorme hoop pijn, doorzettingsvermogen en lijden. Trainen met deze Russische bonk is juist erg leuk! Daarom hou je de workout langer vol, begin je met plezier aan je schema en train je meerdere keren per week omdat het simpelweg blijft hangen. Kijk maar bij De Kettlebell Sportschool voor ketllebell oefeningen, workout en schema’s

 

Niet geschoten is altijd mis! We hebben daarom ook bijvoorbeeld de meest essentieele, belangrijke en simpele oefeningen voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook kant-en-klare schema’s om het JOU zo makkelijk mogelijk te maken. Nu is het enige wat je nog in de weg staat met het behalen van je sport doelen, dat is te beginnen! Heel veel succes! 

 

 

http://kettlebellsportschool.nl/oefeningen/