Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Houdt inbrekers buiten

Een inbreker is vaak een gelegenheidsdief. De inbreker bepaalt op het moment zelf of hij een huis de moeite waar vindt om in te breken. Bij aankomst in een wijk pikt hij snel een huis uit waar hij rustig ze gang kan gaan. Vaak wordt er ingebroken als mensen op vakantie zijn, maar de meeste inbraken op een avond vinden plaatst tijdens de kerst. Inbrekers weten dus van welke momenten ze gebruik moeten maken om succesvol aan de slag te gaan. Het laatste wat je wilt, is dat er een onbekend iemand in je huis rond loopt en dan ook nog eens je spullen steelt. Om dit te voorkomen hebben wij een blog gemaakt met daar een aantal tips in om inbrekers buiten te houden.

De eerste tip is de aller belangrijkste tip is het monteren van goede sloten. Bij de deuren en ramen moet je goede sloten hebben. Een inbreker weet precies hoe hij de sloten open krijgt. Als een inbreker ziet dat hij lang bezig moet zijn om je deur open te krijgen is de kans groot dat hij je huis overslaat.

Installeer een alarmsysteem in je huis. Het systeem zorgt ervoor dat de politie wordt ingeschakeld als er inbreker in jouw huis bevindt. Het is een alarm die stil geen geluid maakt, maar wel de politie waarschuwt dat er wat aan de hand is. Als de inbreker dus makkelijk weg denk te komen zal de politie daar staan om hem op te wachten.

Een camerainstallatie is bijna een garantie dat de inbreker niet binnen zou komen. Een inbreker wilt niet zichtbaar zijn op camera want dan wordt zijn identiteit bekend. Een inbreker bepaalt in een paar minuten of een huis de moeite waard is om in te breken. Zodra de inbreker een camera ziet, zal hij het huis snel overslaan.

https://www.groenewegendelft.nl/