Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Hoe je sneller opstaat

Er is altijd wel een kennis die altijd te laat komt. Of het nou gaat om afspraakjes, werk vergaderingen of onbijtjes, er is altijd wel iemand die altijd te laat is, en elke keer er ook een excuus voor heeft. Misschien ben jij eigenlijk degene die altijd te laat komt. Je hebt moeite met het zetten van je wekker en je zit bijvoorbeeld langer op je telefoon, waardoor je die ene bus mist of te laat vertrekt. Als je wat meer op tijd wilt zijn, zijn er een aantal dingen die je kunt doen.

Het eerste wat je kunt doen is je telefoon op niet storen zetten als je ergens heen moet. Meestal worden mensen afgeleid door meldingen die ze krijgen, die ze dan toch nog even gaan bekijken. Het ene leidt naar het andere, en voor je het weet zit je een halfuur lang op je telefoon, terwijl je eigenlijk al na tien minuten had moeten vertrekken. Met niet storen en prioriteitsmeldingen kan je de onbelangrijke meldingen op dat moment uit zetten en de belangrijke meldingen nog aan zetten. Geef je zelf ook een tijd van hoeveel je op je telefoon mag zitten. Als het max tien minuten is, moet je na tien minuten je telefoon wegleggen. Als je niet goed bent in de tijd in de gaten te houden, kan je er altijd voor kiezen om een wekker te zetten, of een stopwatch aan te zetten.

Wordt wakker met licht. Tegenwoordig bestaan er wekkers die er voor zorgen dat je natuurlijk wakker wordt door het licht. Zo gaat een wekker van donker naar steeds lichter, waardoor het voelt alsof de zon opkomt en je lichaam dus minder moeite heeft met opstaan. Als je het harde wekkergeluid zat bent, kun je altijd dit proberen.

Koop een body dryer! Wat is dat eigenlijk? Een body dryer is een apparaat waardoor je wordt afgedroogd zonder handdoek te gebruiken. Dit kan erg veel tijd besparen, en afdrogen zonder handdoek is ook gewoon veel makkelijker.

Zet je klok tien minuten achterruit. Als je toch altijd te laat komt, kan je proberen om je klok achter uit te zetten. Zo is het zo dat als je te laat komt, je eigenlijk gewoon nog op tijd bent, omdat je klok gewijzigd is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://lavicta.nl