Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Geef je lederen schoenen een opknapbeurt!

Hoewel je normaal gesproken altijd de nieuwste sneakers koopt in de winkel, vond je het nu eens tijd worden voor een andere stijl. De trainingspakken en sportschoenen heb je de deur gewezen en de lederen schoenen heb je in huis gehaald. Je bent helemaal in je nopjes met de nieuwe schoenen, maar je bent niet helemaal tevreden over de kleur. Bovendien zijn de schoenen al wat dof uitgeslagen, wat aanleiding geeft om een middag uit te trekken om de schoenen een flinke opknapbeurt te geven.

Het eerste wat je gaat doen als je van plan bent om schoenen te verven met verf voor schoenen, is de benodigde producten in huis halen. Laat de Leerverfshop hier nou ideaal voor zijn, omdat wij kwalitatief goede producten leveren. Door de hoge eisen die wij aan leerverf stellen, hoef jij je geen zorgen te maken over afbladderende verf of een verkeerd uitgeslagen glanslaag. Echter, het is wel van belang dat je de juiste stappen volgt, voordat je aan de slag gaat met verven. Het verven is namelijk niet stap één, want de voorbehandeling van het leer gaat hieraan vooraf. Deze voorbehandeling geschiedt met behulp van een preparer, zoals aceton, waarmee je de fabriekslak van de schoen kan verwijderen. Ook zorg je met deze handeling ervoor dat de leerverf beter zal binden aan het oppervlak. Klaar? Dan kun je nu wél aan het verven beginnen! Kies een mooie kleur angelus leerverf en ga aan de slag. Wees je bewust van een evenredige verspreiding van de verf voor een optimaal resultaat.

Na het verven van de schoenen hoef je alleen nog een finisher aan te brengen, die de glanslaag beïnvloedt. Kies voor een matte finisher voor minder glans of maak gebruik van glitters om de schoen af te werken. Als je dit af hebt, kun je genieten van spiksplinternieuwe schoenen!

https://www.leerverfshop.nl/