Link Web Solutions
Image default
Muziek

Ga voor een eindmusical die gebaseerd is op een kinderboek

Als u een leraar bent in groep 8 van een basisschool, dan moet u ieder jaar weer een leuke eindmusical verzinnen voor uw leerlingen. De eindmusical is iets speciaals, de kinderen gaan van school af en zien dit vaak als het moment om afscheid te nemen. De meeste kinderen zullen dan ook met spanning en wellicht wat knikkende knietjes het podium op stappen. Het kiezen van een eindmusical is dan ook niet altijd even eenvoudig. U wilt natuurlijk een zo origineel mogelijke musical, die de leerlingen leuk vinden en waar ze met plezier aan meedoen. Bekijk daarom eens de eindmusicals van Het Verkeerde Beentje. Deze specialist heeft een ruim aanbod leuke, originele musicals.

Lees en luister wat voorproefjes en kies de leukste musical

Ieder eindmusical die u bij deze specialist kunt aanschaffen, is gebaseerd op een kinderboek. Hierbij kunt u denken aan Minoes, De zaak Kluitjes en De Verschrikkelijke Schoolmeester 2.0. Boeken die alle leerlingen uit groep 8 waarschijnlijk wel kennen. Het verhaal uit het boek wordt aangepast naar een toneelversie, waarna ook nog muziek wordt toegevoegd ter ondersteuning van het verhaal. Dit zijn liedjes die variëren van een stoere rap tot swingende koorliedjes. Van deze liedjes kunt u er een aantal luisteren op de website van Het Verkeerde Beentje. Ook kunt u hier kleine stukjes script lezen van de verschillende musicals. Op deze manier kunt u de leukste eindmusical uitkiezen die het beste bij uw klas past.

Bestel uw musical eenvoudig online

Na het luisteren van verschillende liedjes en het lezen van wat tekst kunt u uw favoriet, of die van uw klas, eenvoudig en snel online bestellen via hun bestelformulier. Of u nu een grote of kleine klas heeft, bij deze specialist vindt u musicals voor groepen boven de 50 leerlingen. Ook kunnen ze de door uw gekozen eindmusical aanpassen naar het aantal leerlingen dat in uw klas zit. Hierdoor krijgt iedere leerling een leuk rol in de musical en wordt het voor iedereen een onvergetelijk afscheid!

https://www.verkeerdebeentje.nl/