Link Web Solutions
Image default
Muziek

Volop plezier met een djembé workshop op maat

Een djembé workshop is een leuke manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Of het nu gaat om collega’s, klasgenoten of je familie. Als je samen speelt op de mooie slaginstrumenten uit West-Afrika, klinken jullie al snel als een mooie percussieband. Samen muziek maken verbindt en het maakt niet uit met wat voor gezelschap je dat doet. Daarnaast is djembé geschikt voor jong en oud, dus of het nu gaat om een groep kleuters of gepensioneerden, een djembé workshop valt bij iedereen in de smaak. Tijdens een workshop krijg je meer informatie over waar de djembé vandaan komt en leer je met elkaar djembé spelen.

Ervaar Afrika via de djembé

Houd je van Afrika of organiseer je een activiteit voor iemand die van Afrika houdt? Bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor een liefhebber van Afrika? Dan is een djembé workshop de perfecte groepsactiviteit. Bij het horen van de slaginstrumenten waan je je al snel in Afrika. Daarnaast is het natuurlijk leuk om een workshop te volgen van iemand die dit Afrika gevoel ook op de groep kan overbrengen. Daarvoor ben je bij Dununba aan het juiste adres. Dit bedrijf organiseert percussie workshops van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de leraren veel ervaren en enthousiast, waardoor ze de groep al snel meenemen in hun enthousiasme.

Ontdek alle mogelijkheden voor een djembé workshop op maat

Op de website van Dununba vind je een overzicht van alle verschillende mogelijkheden. Met één van de arrangementen combineer je een workshop bijvoorbeeld met een lekkere maaltijd. Verder kan de workshop geheel op maat worden gemaakt. Zowel voor kleine als grote groepen zijn er mogelijkheden. Daarnaast kan een workshop ook op jouw eigen locatie worden gegeven. Je hoeft de deur dus niet uit om Afrika te ervaren. Heeft jullie dag een bepaald thema? Ook dit kan worden verwerkt in een sfeervolle djembé workshop.

https://dununba.nl/