Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Een ingraaf trampoline kopen of niet?

Een trampoline is iets waar elk kind zich wel uren mee kan amuseren. Veel mensen willen er dan ook graag eentje in hun eigen tuin. Dan moet de keuze gemaakt worden tussen een gewone trampoline of een ingraaf trampoline, en dat is soms niet zo makkelijk. Waarom de trampoline wel of niet ingraven? Is het niet erg veel werk? Waarop moet je dan letten? Op deze vragen lees je hier het antwoord. 

Waarom de trampoline ingraven?

Ingraaf trampolines hebben verschillende voordelen. Ten eerste valt de trampoline minder fel op in de tuin, hij is ingegraven en staat dus veel minder in het zicht. Dat is zeker voordelig voor mensen met een kleinere tuin. Ten tweede is een ingraaf trampoline veiliger. Het is makkelijker om er op en af te raken en bij een val is de valhoogte minder hoog. Ten derde maakt het de trampoline veel toegankelijker. Kinderen raken er makkelijker op en ze zijn minder bang van de hoogte en om te vallen, dus zullen ze er ook vaker op spelen. Ten vierde kunnen er meer spelletjes mee gespeeld worden omdat de trampoline en de grond eromheen makkelijker samen in een spel betrokken kunnen worden.

Hoe plaats je de trampoline?

Wanneer je een ingraaf trampoline koopt zit er altijd een handig stappenplan bij om de trampoline makkelijk te kunnen intalleren maar ook voor het berekenen, uitzetten en graven van de kuil. Zo hoef je je energie enkel in het graven zelf te steken. Als je dat toch niet echt ziet zitten, kan je het ook laten doen. Bij een gespecialiseerde verkoper kan je meestal ook ervoor kiezen om de kuil door hen te laten graven. De verkoper geeft ook informatie over waar je op moet letten, bijvoorbeeld de waterafvoer van de put of tips voor de soort grond die uitgegraven moet worden.

https://www.trampolines.nl