Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Auto van de zaak netjes houden

Voor veel mensen is het een droom om een bedrijfsauto, of wel een auto van de zaak, te hebben. Op deze manier kun je vaak toch nét een luxere, duurdere, mooiere auto rijden dan je zelf zou doen. Je zult vast herkennen dat je de eerste weken super zuinig bent op je auto. Je houdt de auto netjes schoon en krasjes zal je koste wat het kost voorkomen. Na een tijdje zwakt dit een beetje af en ga je de auto meer praktisch gebruiken. Toch is het belangrijk om je auto netjes moet houden, als je hem voor je werk gebruikt.

Wanneer je voor werk naar een klant gaat, is de hele uitstraling van invloed op het beeld dat de klant van jou heeft en daarom ook van het bedrijf heeft. Je kunt je werk nog zo goed doen, en je kunt je nog zo netjes kleden, het hele totaalplaatje moet kloppen en daar hoort ook de auto bij. Klanten zien meestal in ieder geval de buitenkant van de auto, dus het is belangrijk dat die niet onder het stof, vlekken of vogelpoep zit.

Soms moet je ook voor werk iemand ophalen. Als iemand in je auto komt, is niet alleen de buitenkant meer belangrijk, maar ook de binnenkant. Het komt voor een klant natuurlijk niet professioneel over als er allemaal afval en etensresten in de auto liggen. Ruim dit dus regelmatig op, en niet alleen wanneer je met iemand samen moet rijden, want als het er al een paar weken lag dan is die stank niet ineens weg!

Naast de rommel en viezigheid van de auto, wil je uiteraard dat de auto in goede staat is. Na een aantal jaren gebruik, kunnen de stoelen wat slijtage gaan vertonen. Heb je bijvoorbeeld leren stoelen, dan kan het leer wat lichter van kleur worden op de plek waar je altijd zit. Je kunt dit bijwerken door gebruik te maken van indringverf leer. Je kunt namelijk gemakkelijk leer verven.

https://www.leerverfshop.nl/