Link Web Solutions
Image default
Computers / Internet / Searching

Advies aanschaf kerstboom

De jaarlijkse vraag begint weer op te spelen: Wat voor kerstboom haal ik dit jaar in huis? Het kopen van een kerstboom kan een lastige opgave zijn. Ga je voor een grote boom, een klein kerstboom of wil je een dure kunstkerstboom die jaren mee gaat? De keuze tussen een kunstkerstboom kopen en een normale kerstboom is al een lastige opgave. Eenmaal je keuze gemaakt te hebben kom je er achter dat er ook tientallen soorten bomen zijn waaruit je kan kiezen. Omdat het al moeilijk genoeg is hebben wij voor jou een blog geschreven waardoor jij een goede keuze kan maken.

Wat een echte boom onderscheid van de kunstkerstboom is natuurlijk de sterke dennengeur. Bij een kunstkerstboom zal je dit effect nooit krijgen. De dennengeur is voor vele een reden om te kiezen voor een echte kerstboom, de geur doet ze namelijk denken aan kerst. De meest bekende kerstboom is toch wel de Nordmann. Waarschijnlijk is de kans groot dat je deze boom al meerdere keren tijdens kerst in huis heb gehad. De Normdann heeft donkergroene naalden, maar ze prikken niet. Daarnaast heeft deze boom de echte kerstgeur waar zoveel mensen van houden. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de Naalden, de naalden vallen namelijk haast niet uit.

De Fijnspar is een andere populaire boom die je veel terug ziet in de Nederlandse huiskamers. Het verschil tussen de Fijnspar en de Nordmann is klein. De geur en de uitval zijn hetzelfde, maar de naalden van de Fijnspar prikken wel. Omdat de naalden harder zijn is de Fijnspar ideaal voor een kerstboom met versiering.

Een wat onbekende kerstboom is de Japanse Zilverspar. Deze kleine kerstboom is afkomstig uit Japan en heeft hele korte takken die dicht op elkaar staan. De boom doet dus heel erg vol lijken en is goed geschikt om te versieren. De boom heeft naam ‘zilverspar’ te danken aan de zilveren strepen aan de onderkant van de boom.

 

 

https://www.xmasdeco.nl/