Link Web Solutions
Image default
Auto's en Motoren

Ga voor zekerheid

Ben jij in bezit van een scooter? Dan ben je verplicht een scooterverzekering af te sluiten anders mag je de weg niet op. Ben jij op zoek naar een goedkope scooterverzekering? Dan moet je zeker verder lezen! 

 

Waarom een scooterverzekering 

Naast dat het verplicht is om een verzekering af te sluiten is het zeker handig om te hebben. Mocht het gebeuren dat je per ongeluk schade toebrengt dan wordt dit vergoed. Heb jij nog geen verzekering? Ga dan vooral niet de weg op! Als er een ongeluk gebeurt dan betekent dit dat jij alle schade zelf moet betalen. Nou kunnen de kosten verschillende, maar als het een groot ongeluk dan kunnen de kosten al snel hoog oplopen. Kortom genoeg redenen om eens een keer te kijken naar scooterverzekeringen en wat de mogelijkheden zijn.  

Niet elke scooterverzekering is hetzelfde. De ene verzekering dekt meer dan de ander. Zo moet je minimaal een WA-dekking hebben. Bij een WA+diefstal ben jij verzekerd voor als jouw scooter gestolen wordt. Dit is zeker de moeite waard als jij in een omgeving zit waar het kan gebeuren dat iemand jouw scooter meeneemt. Voorkom onnodige kosten door je goed te verzekeren!  

Wil jij helemaal goed verzekerd zijn? Ga dan voor het grootste pakket. Dit is WA + diefstal en aanrijding. Hier ben jij niet alleen verzekerd tegen schade, diefstal of joyriding, maar ook storm en ongelukken die je eigen schuld zijn. Het maakt niet uit voor welke verzekering je gaat, maar het is wel belangrijk dat je je verzekerd.