Link Web Solutions
Image default
Aanbiedingen

Deze items maken elke look een succes!

De kleding die je draagt spiegelt je persoonlijkheid, niet zo gek dus dat we het fijn vinden om er goed uit te zien. Je kleding is voor veel mensen de eerste indruk die je afgeeft. Niet alleen dat, je voelt je ook een stuk fijner wanneer je er leuk uit ziet. In deze blog geven we je tips over hoe jij er voor zorgt dat je er het hele jaar door stralend uit ziet! 

 

Basics die niet mogen ontbreken

Met de kleding die je draagt straal je dus uit wie je wilt zijn. Alle looks die jij draagt beginnen hoogstwaarschijnlijk met goede basics. Goede basics zijn items die niet in je kast mogen ontbreken omdat ze super goed te combineren zijn met ongeveer alle andere kledingstukken in je garderobe. Een voorbeeld van zo’n basic kledingstuk is een mooi overhemd. Overhemden zijn er in verschillende patronen, stoffen en kleuren en zitten erg comfortabel. Een ander voorbeeld is een mooie tijdloze simpele jas. denk bijvoorbeeld aan een trenchcoat. Echt een item die elk jaar weer terugkeert en perfect is voor de lente en herfst. Andere basics zijn bijvoorbeeld een mooie coltrui, een wit shirt van goede kwaliteit of een mooie jeans. Wij raden je dan ook aan om zeker te investeren in deze basics, zodat je er extra lang van kunt genieten. 

 

Maak de look helemaal compleet met accessoires

Als je een outfit met een drukke print of felle kleuren aanhebt dan zijn accessoires misschien niet van hele grote toevoeging. Als je echter een mooie outfit gecombineerd met mooie basics draagt, dan kunnen accessoires zeker niet ontbreken. Het leuke aan die extra’s is dat je ze oneindig kan combineren met andere outfits. Veel voorkomende accessoires zijn bijvoorbeeld oorbellen, sjaals, riemen of hoeden en petten. Voor de mooiste accessoires verwijzen we je graag door naar Nr 16 Bladel. Nummer zestien verkoopt namelijk de mooiste kleding en accessoires voor een scherpe prijs. Naast de fysieke winkels, hebben ze ook een webshop met eindeloos veel keuze!

https://www.nummerzestien.eu/