Link Web Solutions
Image default
Media

Een professionele voice-over laat uw videoproject gegarandeerd slagen

Een professionele voice-over wordt u niet zomaar. Voordat een stemacteur of -actrice aan de slag mag voor stemmenbureau MultiVoice, dient diegene eerst gescreend te worden en een stemtest af te leggen. Tijdens de strenge selectieprocedure leest de kandidaat teksten voor, terwijl hij of zij wordt beoordeeld op onder andere het inlevingsvermogen en de beheersing van alle spreekstijlen. Ook wordt er gekeken naar de veelzijdigheid van deze persoon en het redactioneel inzicht dat diegene heeft. Is de kandidaat op alle onderdelen goedgekeurd én heeft hij of zij iets nieuws te bieden aan het voice-overbureau? Pas dan wordt de stemacteur of -actrice toegevoegd aan het stemmenbestand.

Kies uw stem uit op basis van kleur

De stemmen in het portfolio van dit stemmenbureau worden ingedeeld op kleur. Het kleurensysteem waar dit bedrijf mee werkt, is gebaseerd op het idee dat een kleur soms een bepaalde gemoedstoestand aanduidt. Zo kun je ook bepaalde stemeigenschappen aan een bepaalde kleur hangen. Zo wordt een warme, volwassen en energieke stem ingedeeld bij rood, terwijl een frisse, zakelijke en eerlijke stem bij blauw hoort. Dit systeem maakt het voor de bookingmanagers van dit bedrijf makkelijker om een professionele voice-over te vinden die aansluit op uw wensen.

Neem contact op voor goede service

De medewerkers van stemmenbureau MultiVoice uit Hilversum begrijpen maar al te goed dat een professionele voice-over uw audio- of videoproject kan maken of breken. Zij ondersteunen u daarom graag, zodat u een zo goed mogelijk eindresultaat heeft en uw doel voor het project bereikt wordt. Dit is de reden dat u dit vakkundige bureau niet alleen inschakelt voor het zoeken van een perfecte stem voor uw project, maar ook voor tekstredactie in diverse talen, de administratieve afhandeling en het vinden van de meest geschikte opnamestudio. Als u hier gebruik van wenst te maken, neemt u contact met dit bedrijf op aan de hand van de contactgegevens op hun website en vraagt u naar het servicepakket.