Link Web Solutions
Image default
Eten en drinken

Een mooi tapas kerstpakket samenstellen

Het bestellen van een kerstpakket is niet altijd even gemakkelijk, maar wanneer het einde van het jaar weer nadert is het wel de tijd om weer te gaan kijken naar de mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij een manier hebt waarop het personeel kan worden bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar. Het is in veel bedrijven een traditie, maar na vele jaren en vele pakketten later weet je misschien niet meer goed wat voor pakket leuk is en is de inspiratie een beetje op. Misschien vind je het wel leuk om het personeel te voorzien van een uitgebreid tapas kerstpakket. Met de jaren wordt dit soort pakket steeds populairder en zal het bij jouw personeel en werknemers dus goed in de smaak kunnen vallen. Uiteraard ken jij je personeel zelf het beste, maar is dit wel een optie die steeds vaker wordt gekozen door de klanten.

 

Veel vraag

Omdat de vraag zo hoog is naar het tapas kerstpakket worden er diverse soorten aangeboden. Ook kan je deze geheel zelf samenstellen door losse producten zelf te kiezen. Denk aan producten als tortilla, paella rijst, Sangria of andere biertjes en drankjes die behoren tot de Spaanse keuken. Je kunt het tapas kerstpakket helemaal compleet maken door deze aan te vullen met een 8-delige set aan servies die behoren tot het eten van tapas. Deze kleine tapas borden zijn ideaal om je tapas op te nuttigen en horen dus wel echt in het plaatje.

 

Zelf aanvullen

Ook kan je kiezen om het tapas kerstpakket aan te vullen met andere dingen, zoals bijvoorbeeld een snijplank, een mes voor de Chorizo et cetera. Hoe groot en hoe prijzig en luxe je het pakket maakt is natuurlijk geheel aan jou. Er zijn een aantal soorten van het tapas kerstpakket al vcan tevoren samengesteld in diverse prijsklasse waar je een keuze uit kunt maken, of je stelt dus zelf een pakket naar keuze samen.