Link Web Solutions
Image default
Eten en drinken

Hapjes op maat bestellen voor uw feest in Roosendaal

Wilt u een evenement of feest organiseren waarbij u ook hapjes kunt bestellen in Roosendaal? Black Horse beschikt over drie zalen met ruimte voor maar liefst 500 personen. Elke zaal is voorzien van airconditioning en een geluidsinstallatie. Tussen de grote en kleinere zalen vindt u een ambachtelijke keuken, waar u de meest verrukkelijke hapjes kunt bestellen voor uw feest in Roosendaal. Black Horse biedt ook catering in de ruimste zin van het woord. U kunt er genieten van de lekkerste hapjes, salades, koude of warme buffetten en nog veel meer. Ook voor bedrijven hebben ze altijd wel een oplossing. Deze catering verzorgen ze in een van hun mooie zalen of juist op locatie. In dit laatste geval dient u altijd even contact op te nemen voor meer informatie. Ze hebben een ervaren chefkok die u helpt bij uw feest. Maatwerk staat centraal bij de catering van dit bedrijf. Voor elke gelegenheid in Roosendaal kunt u passende hapjes bestellen.

Lekker en exclusief dineren in Roosendaal

Behalve voor feesten en evenementen kunt u ook heerlijk en exclusief dineren bij Black Horse in Roosendaal. U kunt er gezellig met vrienden of familie genieten van een 3-gangenmenu. Wilt u liever 6 of 7 gangen? Ook dat is er mogelijk. Voor dineren kunt u hier in Roosendaal al terecht vanaf 10 personen. Wilt u liever verschillende amuses proberen? Bespreek dit dan zeker met dit bedrijf. Ze staat ook hier voor open. Wilt u na het diner gezellig borrelen of op de dansvloer tijd doorbrengen? Maak dan gebruik van de zalen. Hier kunt u ook hapjes bestellen voor bij de borrel in Roosendaal.

Reserveer de gewenste zaal vooraf

Heeft u een feest of evenement? Dan is het altijd handig om vooraf even contact met ze op te nemen. Ze bespreken uw wensen met u. Hoeveel personen komen er? Welke hapjes wilt u bestellen tijdens uw feest in Roosendaal? Of wilt u alleen dineren in Roosendaal? Ze denken altijd met u mee en helpen u een passende oplossing te vinden. Wilt u meer informatie over dit bedrijf? Neem dan eens een kijkje op blackhorse-roosendaal.nl.