Link Web Solutions
Image default
Bedrijven

Een Ardennen avontuur in de bossen

De Ardennen is een prachtige plek in België dat met name bestaat uit bossen. De Ardennen is zo groot dat het een groot gedeelte van Wallonië in beslag neemt. De Ardennen is een erg populaire vakantiebestemming voor veel mensen en dat is zeker niet gek. De Ardennen bestaat namelijk uit een prachtig natuurlandschap met veel kleine dorpjes en riviertjes.

Een Ardennen avontuur te voet

Als je veel van je omgeving in jezelf wilt opnemen, dan is het een goede optie om de Ardennen te voet te gaan verkennen. De Ardennen is zeer groot, dus het is belangrijk dat je een goede locatie uitzoekt om jouw route te gaan starten. Te voet kun je namelijk niet een heel groot gebied zien van de Ardennen, dus de keuze voor een goede plek is belangrijk. Online zijn er veel plekken en routes te vinden. Een Ardennen avontuur gaat vaak gepaard met beklimmingen en mooie rivieren en watervallen. De Ardennen is namelijk een laaggebergte en bestaat dus zeker niet uit alleen maar vlakke grond.

Andere opties in de Ardennen

Een andere en snellere optie is om de Ardennen te verkennen op de fiets. Door te fietsen zie je sneller een groter gedeelte van het gebied. Een nadeel is overigens wel dat je niet alles kunt verkennen doordat sommige plaatsen niet met de fiets toegankelijk zijn. Ook de auto behoort tot een van de opties om de Ardennen te verkennen, maar ook hier geldt dat je met de auto niet alle gebieden kunt bereiken.

https://indardennen.be/activiteiten/avontuur-plezier/