Link Web Solutions
Image default
Hobby en vrije tijd

De online hobbywinkel voor het restylen van woonitems

Ben jij heel creatief en wil je bepaalde woonitems in jouw interieur restylen? Met het ruime assortiment aan materialen is De Sfeerfabriek de online hobbywinkel voor jou! De online hobbywinkel barst bijna uit zijn voegen aan de hoeveelheid producten die ze jouw bieden. Tover jouw woonitems om door ze opnieuw te verven, bekleden of verlijmen. Laat je creatieve gedachtegang zijn gang gaan en creëer iets moois! Zo geef je toch een woonitems een tweede kans in jouw interieur, want zeg nu zelf, weggooien is toch zonde?

Ga je liever voor woonitems maken of kopen?

Als je iets minder creatief bent, kan je alsnog heel goed slagen bij De Sfeerfabriek. Naast een webshop vol leuke spullen die je gebruikt om zelf iets te maken, kan je ook creatieve workshops volgen. Bij een van de workshops krijg je een eigen vaas die je een betonlook kan geven door middel van verf en een leuk patroon. Alle workshops worden georganiseerd in het atelier van de online hobbywinkel. Het atelier kan je vinden in Ter Aar en is enkel op afspraak te bezoeken. Hierdoor is het ook belangrijk om jouw workshop van tevoren in te plannen, zodat je niet voor een dichte deur staat. Dat zou anders erg zonde zijn!

Boek nu jouw workshop in

Al helemaal zin in een creatieve workshop waarin je zelf een vaas mag omtoveren in een nieuw woonitem? Wacht dan niet te lang en plan je workshop in bij De Sfeerfabriek. De workshops zijn al te boeken vanaf twee personen en duren ongeveer zo’n twee en een half uur. Tijdens de workshop in het atelier word je voorzien van koffie of thee en wat lekkers. Na afloop ga jij naar huis met jouw eigen gemaakte en uniek woonitem. Hopelijk ga je na het volgen van een workshop nog meer woonitems thuis zelf restylen.