Link Web Solutions
Image default
Toerisme

Stranden in Bulgarije – de beste stranden aan de noordelijke Bulgaarse kust van de Zwarte Zee.

Thracische kliffen, golf en strand

Een van de duurste stranden aan de noordelijke kust van de Zwarte Zee. Dit strand maakt deel uit van het moderne golf- en strandresort Thracische kliffen. Het is gelegen aan de voet van de rotsen, tussen Kavarna en Balchik, niet ver van het golfcomplex. Het strand heeft zeer comfortabele ligstoelen en romantische hangmatten. In de buurt zijn er sportvelden voor actieve recreatie.

 Meermin

Het resort en de omliggende kleine, mooie strandstroken zijn van alle comfort voorzien. U kunt sporten beoefenen zoals paardrijden, bowlen en tennis. De plaats ligt dicht bij Varna, Kavarna en Balchik, dus je zult de sociale evenementen in de regio niet missen. De schoonheid van het Taukliman-natuurreservaat zal u betoveren en de nabijgelegen minerale bronnen zijn een geschenk van God.

 Albena

Het strand van Albena is een prachtig, schoon strand met zijdezand. Een van de beste stranden van Europa is meer dan 3,7 km lang en tot 200 m breed. De kust is zacht en de zee is ondiep en heeft een zandbodem. Een verscheidenheid aan watersporten, attracties en sportvelden maken Albena tot een favoriete bestemming voor alle vakantiegangers. Dit schept uitstekende omstandigheden voor gezinnen met kinderen. Het resort is de eigenaar van de Blauwe Vlag voor de ecologische zuiverheid van de zee en het strand. De lucht is hier werkelijk kristalhelder en verfrissend door de nabijheid van het unieke natuurreservaat “Baltata”.

Gouden Zanden

Het strand, bedekt met goudkleurig zand, is meer dan 3,5 km lang en ongeveer 100 m. Het gebied rond het resort is uniek vanwege zijn plantensoorten en mariene vegetatie. Het strand wordt een natuurpark genoemd.

 Cocoa Beach

Gelegen in het hart van Sunny Beach, omgeven door moderne gebouwen en hotels, herbergt het iconische strand beroemde nachtclubs zoals Bedrum, Cabana, Cocoa, Diamond, Time Peak en Dombey. De bars bieden de hele dag verfrissende drankjes en de nabijheid van de zee trekt toeristen met prachtige uitzichten. ‘S Nachts verandert Cacao Beach onherkenbaar, moderne muziek, lichteffecten en een goed humeur garanderen een onvergetelijk feest tot in de ochtend op het strand zelf.

goedkope zonvakantie juli

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html