Link Web Solutions
Image default
Aanbiedingen

Snuffelen of Niet Snuffelen – K-9 Agenten en VerkeersstopsSnuffelen of Niet Snuffelen – K-9 Agenten

Weet u, de media kunnen iets geweldigs zijn, vooral als ze worden gebruikt om mensen te helpen. Ze helpen de bevolking onder meer door verslag uit te brengen over wereldzaken, ons te informeren over de voor- en nadelen van het vaccineren van onze kinderen en ons zelfs op de hoogte te houden van het weer en de verkeerssituatie. Toch zijn de media, als machtig medium voor informatieverspreiding, zelden onbevooroordeeld, omdat de machthebbers die de verschillende media controleren NIET onbevooroordeeld zijn en daarom bepalen welke draai wordt gegeven aan de informatie die zij voortbrengen.

Spin is de richting die een bepaald onderwerp kan nemen

Spin is de richting die een bepaald onderwerp kan nemen, afhankelijk van hoe het verhaal wordt verteld. CNN en Fox News kunnen hetzelfde verhaal vertellen, maar het gevoel dat een kijker of luisteraar overhoudt aan dat verhaal zal waarschijnlijk afhangen van de manier waarop het verhaal werd verteld. Werd het onderwerp in een negatief of een positief daglicht gesteld? Het hangt allemaal af van hoe de presentatoren willen dat de informatie wordt geïnterpreteerd.

Ik denk dat dit waar is voor één bepaald onderwerp waarover we bijna dagelijks horen. Ja, dat is groene. Ik weet niet eens meer hoe ik het anders moet noemen, want de naam lijkt zo vaak te veranderen dat het moeilijk bij te houden is – pot, weed, groene, dro. Wie weet het nog? Wat iedereen nu zeker wel weet, is dat het een onderwerp is dat nu net zo fel wordt betwist als het ooit is geweest.

Een kamp dat neigt naar meer conservatief

Er is een kamp dat de neiging heeft conservatiever te zijn en dat beweert dat het een drug is die de deur openzet, wat betekent dat men gelooft dat het vaak leidt tot andere, gevaarlijkere dingen. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat het de hersenfunctie beïnvloedt en het geheugen kan aantasten, evenals andere soortgelijke problemen. Er is veel onderzoek gedaan om deze standpunten te ondersteunen, maar nogmaals, je moet je afvragen in hoeverre dit een rol speelt.

Dit is ook een overweging bij het aanhoren van argumenten van de andere kant, namelijk diegenen die voorstander zijn van de legalisering van groene. Ook zij hebben onderzoekers die de onschadelijkheid van groene en de voordelen van het gebruik ervan benadrukken. Het feit dat het een natuurlijk kruid is dat weinig bewerking behoeft voor gebruik, is één ding dat voorstanders gebruiken om hun bewering te staven dat het gelegaliseerd zou moeten worden. Hetzelfde kan natuurlijk gezegd worden van opium, maar niemand dringt aan op legalisering ervan.

De legalisering van groene van medische kwaliteit opent een heel andere doos van Pandora, waarover al even vurig wordt gedebatteerd. Hoewel er in 2014 een referendum werd gehouden om medische marihuana in Florida te legaliseren, werd niet de 60 procent gehaald die nodig was om het tot wet te verheffen.

Een probleem met vele facetten

Dit is een veelzijdige kwestie die bij de meeste mensen voor enorme verdeeldheid zorgt. Er zijn er die het gebruik voor recreatieve doeleinden steunen en vinden dat het onschadelijk is. Dan zijn er de voorstanders van de legalisatie voor medisch gebruik. Deze voorstanders vinden het vaak een veel beter alternatief voor sommige andere traditionele medicijnen omdat het kan worden gebruikt om de symptomen van ziekten zoals glaucoom en kanker te verlichten. Toch zijn er ook mensen die fel gekant zijn tegen het gebruik ervan en er net zo van overtuigd zijn dat er geen verschil is tussen het en vele andere dingen die meer duidelijke effecten hebben. Elk van deze kampen is even vurig in zijn mening als de andere.

Hoe u ook over dit geschil denkt, het feit dat geen enkele vorm van groene gelegaliseerd is, betekent dat groene, zelfs als u het onschadelijk vindt, nog steeds illegaal is in de staat Florida. Als zodanig, als u nog steeds deel te nemen aan het gebruik ervan, zou ik u sterk adviseren om dit niet te doen in uw voertuig. Iets simpels als een ongepaste rijstrookverandering kan er toe leiden dat een politieagent u aanhoudt. Hij kan het excuus gebruiken dat hij marihuana ruikt om uw auto te doorzoeken en wat hij daar vindt is toelaatbaar als bewijs in de rechtbank.

Wat de agent denkt te ruiken

Wat de agent denkt te ruiken, wordt heel anders bekeken dan wat een hondenagent werkelijk kan opsporen. Er is veel controverse geweest over het gebruik van honden bij het opsporen van dingen tijdens een verkeerscontrole. In 2013 werden twee zaken behandeld door het Hooggerechtshof van Florida over de vraag of het gebruik van K-9 eenheden al dan niet in strijd was met de rechten van het Vierde Amendement van degenen die werden onderworpen aan een hondenonderzoek.

Hoewel deze zaken nauwlettend werden gevolgd door zowel advocaten als de bevolking in het algemeen, liet het resultaat de zaak zo goed als ongewijzigd. In één zaak bepaalden de rechters dat het legaal was om honden dingen te laten opsporen tijdens een verkeerscontrole. Ik ben niet zeker of ik het eens ben met deze beslissing omdat ze gebaseerd was op een dingen die reageerde op een geur op de deurklink van een auto tijdens een verkeerscontrole. De rechters beschouwden dit als een waarschijnlijke oorzaak, maar aan het eind van de dag blijft een hond een hond. Misschien heeft de bestuurder een sappige hamburger gegeten vlak voordat hij zijn autodeur opende. Hoe goed een hond ook getraind is, het zijn aaseters van nature en je kunt instinct niet uit ze trainen.

De tweede zaak had betrekking op de vraag of deze snuivende wonderhonden al dan niet mochten worden gebruikt om huizen te doorzoeken. In deze zaak werd vastgesteld dat het illegaal is om politiehonden zonder huiszoekingsbevel dingen te laten zoeken in iemands huis.

Wat betekent dit alles voor u?

Wat betekent dit alles voor u? Ik ben GEEN voorstander van het overtreden van welke wet dan ook. Als u er echter voor kiest om illegale stoffen te roken, doe dat dan thuis en niet in uw auto. U wilt niet dat Fido de vermoedens van de politie bevestigt door het vinden van een kakkerlak, parafernalia zoals een pijp, of zelfs maar sporen van illegale substanties. Als een agent bij u thuis opduikt met een politiehond en de hond wil laten zoeken naar dingen, zorg er dan voor dat hij een bevel heeft om dat te doen.

Zelfs als amendement 2 was aangenomen, zijn veel wetshandhavingsinstanties bereid om het rijden onder invloed aan te pakken, net zoals ze dat doen bij rijden onder invloed. Er is een onderscheid tussen DWI en DUI. Rijden naar goedkoopste dierentuin onder invloed houdt in dat je een voertuig bestuurt na het nuttigen van alcohol; rijden onder invloed houdt in dat je onder invloed bent van ELK middel, zelfs als het een voorgeschreven medicijn is. Dit zou ook gelden voor marihuana, mocht het ooit gelegaliseerd worden, zelfs voor medicinaal gebruik.

Vergis u niet dat de straffen voor het krijgen van een verkeersovertreding voor DWI of DUI ernstige gevolgen hebben. Als u schuldig bevonden wordt aan een aanklacht die betrekking heeft op illegale dingen, kunt u uw rijbevoegdheid verliezen voor zes maanden tot twee jaar. Dit is geen aanklacht die u licht op wilt vatten, dus als u aangehouden wordt en in het bezit blijkt te zijn van groene of een andere illegale substantie, bel dan ons kantoor voor een gratis consult. Wij hebben jarenlange ervaring in het vertegenwoordigen van cliënten die alle soorten verkeersboetes krijgen.

https://ticketforsale.nl/