Link Web Solutions
Image default
Geschenken

Photobooth trouwen huren

Ik was op een bruiloft van een vriend daar stond een photobooth trouwen die je kan huren tijdens je bruiloft. Deze stond bij de ingang, maar ging ook regelmatig de zaal door. Een leuke toevoeging aan de bruiloft. Iedereen kon hier een boodschap inspreken of een foto maken. Mocht je gaan trouwen en extra budget hebben voor extra’s dan is dit echt een toevoeging van de bruiloft. De photobooth heeft ook een leuke avond gehad en de bruid en bruidegom hebben geen spijt van het huren van de photobooth trouwen. Ze hebben er een hoop leuke foto’s aan overgehouden.

Photobooth is verplaatsbaar

 

De photobooth werkte met een soort van ipad en was verplaatsbaar dus je hoeft deze niet altijd bij een stopcontact te plaatsen. Maar het leukste was dat deze verplaatsbaar was en dus ook regelmatig mee de zaal in ging om daar de sfeer te proeven. Die leverde weer een andere dimensie foto’s op die je normaal op een bruiloft zou zien. Zou kon het bruidspaar de bruiloft ook op een andere manier terug zien en nogmaals genieten van het feest en de gasten. Denk je eraan om te trouwen dan is de photobooth een prima toevoeging voor het feest en de gasten vermaakte zich prima met de photobooth trouwen.

Waar is deze photobooth te huur

 

Als je zoekt op photobooth trouwen dan zul je vast een photobooth in de buurt vinden die je kan huren. In elke provincie is er wel een aanbieder te vinden die zoiets aanbiedt voor bruiloften en feesten. Zo hoef je niet perse stad en land af te zoeken naar een photobooth voor je trouwfeest. Mogelijk hebben ze nog andere toevoegingen die leuk zijn op je bruiloft. De photobooth maakt een foto die je kan sturen naar jezelf via de mail of een afdruk die je direct kan meenemen. Alle foto’s gaan ook digitaal naar het bruidspaar en de gasten en het bruidspaar hebben zo allebei een aandenken aan de trouwdag.