Link Web Solutions
Image default
Groothandel

Koop uw favoriete tegels bij deze specialist nabij Rotterdam

Fravo Tegels in Dordrecht is dé specialist in tegels in regio Rotterdam. Al sinds 1994 leveren ze topkwaliteit tegels. De afgelopen jaren is het aanbod aan kwalitatief hoogwaardige tegels alleen maar groter en mooier geworden. Ze hebben een ruime showroom waar u alle tegels van deze specialist nabij Rotterdam kunt bewonderen. De producten worden uit vele landen geïmporteerd waaronder Spanje, Italië, Duitsland, Turkije en Portugal. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar badkamertegels, vloertegels of wandtegels? Dan zit u bij dit bedrijf helemaal goed! Ze bieden verschillende toonaangevende merken aan. Door het ruime aanbod is de kans groot dat u ook uw favoriete tegels hier vindt!

Voor welke soort tegels kiest u?

Wanneer u badkamertegels wilt aanschaffen, zijn er enkele opties om af te wegen. Hierbij moet u denken aan de kleur van de tegels, maar ook het formaat en materiaal zijn belangrijk. Badkamertegels vormen de basis voor een mooie badkamer. De tegels doen veel voor de uitstraling van de ruimte. Bij Fravo Tegels heeft u dan ook een ruime keuze, zodat u altijd de geschikte tegels kunt vinden. Houdt u van een klassieke uitstraling of gaat u liever voor moderne tegels? Het kan allemaal! U heeft de keuze uit verschillende merken en fabrikanten. Wat dacht u bijvoorbeeld van Venis, Imola, Viva of Marazzi? U vindt het allemaal bij deze professionals!

Bekijk het aanbod online of ga langs in de showroom

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook badkamertegels of ander soort tegels kopen bij deze specialist in de buurt van Rotterdam? Bekijk dan hun website voor het aanbod of ga langs in hun showroom in Dordrecht. Hier kunt u alle tegels met eigen ogen zien en met elkaar vergelijken. Daarnaast krijgt u advies op maat van de medewerkers van Fravo Tegels. Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact met hen op. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier op hun website.