Link Web Solutions
Image default
Dienstverlening

Kewodak: Kwaliteitsgarantie en erkende certificeringen voor dakdekken in Zoetermeer

Heeft u een dakdekker nodig die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap? Dan bent u bij Kewodak aan het juiste adres. Met verschillende keurmerken en certificaten op zak, kunt u erop vertrouwen dat uw dakwerkzaamheden professioneel en veilig worden uitgevoerd. Van het VCA**-procescertificaat tot het KOMO-procescertificaat, Kewodak voldoet aan alle vakrichtlijnen en kwaliteitseisen. Bovendien bieden zij volledige garantie op alle werkzaamheden en zijn zij aangesloten bij erkende brancheorganisaties zoals Dakmerk en VEBIDAK. Kortom, met Kewodak bent u verzekerd van eersteklas dakdekken en gemoedsrust.

Welke keurmerken en certificaten heeft Kewodak?

Kewodak is gespecialiseerd in dakdekken en heeft verschillende keurmerken en certificaten. Het bedrijf bezit het VCA**-procescertificaat en het KOMO-procescertificaat. Deze certificaten garanderen dat het dakdekken volkomen veilig wordt uitgevoerd en voldoet aan de vakrichtlijnen en kwaliteitseisen. Daarnaast is al het dakdekken verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds. Dit betekent dat klanten verzekerd zijn van eersteklas dakdekken met garantie op alle werkzaamheden. Kewodak is aangesloten bij Dakmerk, het enige door de overheid erkende keurmerk voor de dakenbranche. Dit keurmerk waarborgt de kwaliteit en vakmanschap van de dakdekkers. Daarnaast hebben zij het kwaliteitskeurmerk Dakmerk en zijn zij lid van de brancheorganisatie VEBIDAK. Kewodak biedt dus volledige garantie op hun dakbedekking en werkt volgens de vakrichtlijnen en kwaliteitseisen.

Wat is de garantie die Dakdekkersbedrijf Kewodak biedt op hun dakwerkzaamheden?

Dakdekkersbedrijf Kewodak, uw dakdekker in Zoetermeer en omstreken, biedt volledige garantie op hun dakwerkzaamheden. Dit betekent dat zij honderd procent garantie geven op de kwaliteit van hun werk. Klanten kunnen hun dak met een gerust hart aan Kewodak overlaten, omdat zij verzekerd zijn van vakmanschap en kwaliteit. Kewodak is erkend door Dakmerk en aangesloten bij Vebidak. Zij voldoen aan de vakrichtlijnen en werken volgens het KOMO-procescertificaat BRL 4702, VCA en Arbowetgeving. Dakmerk is het enige door de overheid erkende keurmerk voor de dakenbranche. Daarnaast biedt Kewodak met Dakmerk Multigarantie tien jaar lang verzekering voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de op het dak aangebrachte onderdelen. Dit geldt onder andere voor sedumdaken, terrasdaken, parkeerdaken en daken met zonnepanelen. Bij problemen of daklekkage kunnen klanten rekenen op kosteloos herstel door Kewodak. Kortom, Kewodak geeft een uitgebreide garantie op hun dakwerkzaamheden om klanten in Zoetermeer zekerheid en gemoedsrust te bieden.

https://www.kewodak.nl/