Link Web Solutions
Image default
Aanbiedingen

Het verschil tussen medische en cosmetische behandelingen uitgelegd

Het verschil tussen medische en cosmetische behandelingen uitgelegd

Wil je je oogleden corrigeren, je benen permanent ontharen of voorgoed verlost zijn van overmatig transpireren? Tegenwoordig is er voor elk kwaaltje wel een behandeling te vinden. Belangrijk hierbij is het verschil tussen medische en cosmetische behandelingen. Soms worden deze twee door elkaar gehaald en met elkaar verward. Want wat is nu eigenlijk een medische behandeling? En wanneer spreekt men van een cosmetische ingreep? Je leest het allemaal in deze blog want hierin leggen we het verschil tussen medische en cosmetische behandelingen uit. Lees snel verder!

 

Wat zijn medische behandelingen?

Een medische behandeling of medische ingreep is een behandeling die wordt uitgevoerd vanwege medische klachten. Dit kunnen onder meer klachten zijn als erectieproblemen of overmatig transpireren. Een medische behandeling wordt altijd uitgevoerd om de ervaren klachten te verminderen of geheel te doen verdwijnen. Een medische behandeling is nog weer iets anders dan een chirurgische behandeling, waarbij er wordt geopereerd. Medische behandelingen zijn niet-operatieve behandelingen om van een klacht af te komen. Er wordt dus niet geopereerd, maar de klacht wordt op een andere manier behandeld.

 

Wat valt er onder cosmetische behandelingen?

Een cosmetische behandeling wordt ook wel cosmetische chirurgie of plastische chirurgie genoemd. Dit zijn allemaal ingrepen om iemand er mooier uit te laten zien. Het is dan ook puur cosmetisch. Cosmetische behandelingen, zoals een borstvergroting of behandelingen met fillers en botox, worden vaak uitgevoerd zonder medische noodzaak. Er kan echter ook voor een cosmetische behandeling worden gekozen om opgelopen of aangeboren verminkingen van het lichaam te herstellen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij https://www.clinic63.nl/ kun je terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen. Zo kunnen met een shockwave behandeling erectieproblemen effectief worden aangepakt en trekken botoxinjecties rimpeltjes weer glad voor een jongere uitstraling. Van injectables tot laserbehandelingen en van medische tot chirurgische ingrepen. Bij deze kliniek ben je voor iedere behandeling en klacht aan het juiste adres. De behandelingen worden uitgevoerd door zeer ervaren en deskundige specialisten en zijn bewezen effectief. Dankzij geavanceerde behandelmethodes ben jij snel weer van je klachten af en loop je vol zelfvertrouwen de kliniek weer uit!

 

https://www.clinic63.nl/