Linkwebsolutions

Waarom een particulier verpleeghuis in Brabant?

De verzorgingshuizen van Compartijn zijn verspreid door heel Nederland, waaronder twee locaties in Noord-Brabant. Een particulier verpleeghuis wordt gekenmerkt door de persoonsgerichte zorg en service. Huiselijkheid, sfeer en veiligheid staat hier centraal. In elk verpleeghuis vindt u een vast team van servicemedewerkers en zorgprofessionals. Deze hebben in tegelstelling tot andere particuliere verzorgingstehuizen in Noord-Brabant alle tijd voor u. Bovendien organiseren ze activiteiten en bieden ze individuele begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp. Er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke levensstijl en geïndiceerde zorgbehoeften. Gaat het thuis niet meer? Dan is particuliere ouderenzorg wellicht iets voor u.

Zelf de dagindeling bepalen in de particuliere ouderenzorg

In de particuliere ouderenzorg bepaalt u zelf uw dagindeling. Wilt u gezellig met medebewoners eten? Of trekt u zich liever terug en nuttigt u de maaltijd op uw kamer? Het is allemaal mogelijk. Een particulier verpleeghuis zoals Compartijn is namelijk zo ingericht dat het past bij uw persoonlijke levensstijl. De huizen bieden een echt thuis voor iedereen. De appartementen zijn uitgerust met een aansluiting voor tv, radio, internet en alarmering. In elk particulier verpleeghuis vindt u ook voorzieningen zoals een wellnessruimte om heerlijk tot rust te komen. En familie is altijd welkom. Zelfs blijven slapen behoort tot de mogelijkheden doordat elk huis een eigen gastenkamer heeft.

Beleef waardevolle momenten in een particulier verpleeghuis

Iedere bewoner kan waardevolle momenten beleven in een particuliere ouderenzorg. Dit komt omdat de bewoners altijd bezoek mogen ontvangen. Of u nu een heerlijke kop koffie wilt drinken met een familielid, een feestje wilt vieren of dat de kleinkinderen willen blijven slapen, het kan allemaal. U beleeft de waardevolle momenten samen met uw familie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een particulier verpleeghuis? Of wilt u meer informatie ontvangen over een van de woonzorgcentra? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Compartijn. Zij zijn elke maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur.